Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης του Παιδιατρικού Τμήματος του  Γ.Ν. Λάρισας, μετά και από την αποδοχή της δωρεάς του Leroy Merlin από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο Διοικητής Γρηγόριος Βλαχάκης και το μέλος του Δ.Σ. κας Αικατερίνης Σακελλαρίου, υποδέχτηκαν τα στελέχη του LeroyMerlin παρουσία της Διευθύντριας του Παιδιατρικού Τμήματος Σοφίας Αλευρά, της Προϊσταμένης Τεχνικού Τμήματος Άννας Κουλτούκη, ιατρών και νοσηλευτών της Παιδιατρικής.

Η δωρεά  προς το Παιδιατρικό Τμήμα του Γ.Ν. Λάρισας   εξελίσσετε, χωρίς να ανασταλεί η λειτουργία της κλινικής και περιλαμβάνει τα κάτωθι:

  • Εργασίες ελαιοχρωματισμού µε αντιμικροβιακά – αντιβακτηριδιακά χρώματα σε όλους τους χώρους  και τις επιφάνειες του Παιδιατρικού Τμήματος
  • Αντικατάσταση εσωτερικών θυρών και προμήθεια κλειδαριών και πόμολων
  • Ανακαίνιση WC
  • Δημιουργία νέου WC για παιδιά ΑΜΕΑ
  • Προμήθεια και εγκατάσταση ξύλινης ντουλάπας σε κάθε θάλαμο ασθενών

Ο Διοικητής του νοσοκομείου Γρηγόριος  Βλαχάκης, ευχαρίστησε από την πλευρά του τον Γενικό Διευθυντή κ. Γεώργιο Γερασίδη και τα  στελέχη του  Leroy Merlin Λάρισας και δήλωσε: «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ με την κα Σακελλαρίου η οποία έχει συνδράμει σημαντικά  στο  να παραλάβουμε αυτή τη μεγάλη Δωρεά για το νοσοκομείο. Ευχαριστούμε την εταιρεία Leroy Merlin  η οποία ήταν δίπλα στο νοσοκομείο μας  καθ΄ολη τη διάρκεια της Πανδημίας και συμμεριζόμενη τις ανάγκες  μας προχώρησε σε αυτή τη δωρεά.»

Οι εργασίες αναβάθμισης της παιδιατρικής και η εγκατάσταση των υλικών της δωρεάς  πραγματοποιείτε με ιδία κεφάλαια του Γ.Ν. Λάρισας, από κατασκευαστική εταιρεία  μετά από διαγωνιστική διαδικασία που διενεργήθηκε από το νοσοκομείο.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω