Ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος θα επανεκλεγεί όπως όλα δείχνουν και μάλιστα με πανηγυρικό τρόπο στην προεδρία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, η παράταξη “Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Θεσσαλίας” έλαβε 81 ψήφους, το “Αυτοδιοικητικό Κίνημα” 43 και η “Λαϊκή Συσπείρωση” 10, ενώ είχαμε και ένα άκυρο.

Από την “Ενωμένοι Αυτοδιοίκηση Θεσσαλίας” εκλέγονται οι Δήμαρχοι Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης, Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου, Τεμπών Γιώργος Μανώλης, Πύλης Κώστας Μαράβας, Τρικάλων Νίκος Σακκάς και Μουζακίου Φάνης Στάθης.

Από την παράταξη “Αυτοδιοικητικό Κίνημα” εκλέγονται οι Δήμαρχοι Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου, Αλοννήσου Παναγιώτης Αναγνώστου.

Από την παράταξη “Λαϊκή Συσπερίωση”, ο Δήμαρχος Τυρνάβου Στέλιος Τσικριτσής.

Σε ότι αφορά τους Δημοτικούς Συμβούλους από την παράταξη παράταξη “Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Θεσσαλίας” εκλέγονται οι κ.κ. Καλαμπαλίκης και Ανδριτσόπουλος από τον Δήμο Λαρισαίων, Ρόμπος από τον Δήμο Τρικκαίων και Μουταρέλος από τον Δήμο Καρδίτσας. Από την παράταξη “Αυτοδιοικητικό Κίνημα” οι κ.κ. Σακελλαρίου από τον Δήμο Παλαμά και Διαμάντος και Μαβίδης από τον Δήμο Λαρισαίων και από την παράταξη “Λαϊκή Συσπείρωση” ο κ. Κρίκης από τον Δήμο Λαρισαίων.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω