Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του τηλεοπτικού σταθμού ANT1, με τον δημοσιογράφο Γ. Παπαδάκη, βρέθηκε η Βουλευτής Λάρισας ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και Τομεάρχης Δικαιοσύνης , Θεσμών και Διαφάνειας , Ευαγγελία Λιακούλη.

Ερωτηθείσα για την πρώτη συνεδρίαση του πολιτικού κέντρου στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μετά την ολοκλήρωση της εσωκομματικής διαδικασίας, η Ευαγγελία Λιακούλη επεσήμανε ότι «Πάντα η διαφορετικότητα και ο πλουραλισμός είναι πολύτιμες αξίες στα συλλογικές διαδικασίες. Χθες το ΠΑΣΟΚ έκανε μία πολύ σημαντική επανεκκίνηση, με τη συγκρότηση Κσι συνεδρίαση ενός πολιτικού οργάνου που συνεδρίασε σε πολύ καλό κλίμα. Είδαμε ομοφωνία και ομοθυμία στο αποτέλεσμα που είναι πολύ σημαντικά για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και σήμερα η παράταξή μας, πιστή στην αποστολή της για τη διαφύλαξη των συμφερόντων του ελληνικού λαού, θα δώσει μία καθοριστική μάχη στη Βουλή για την πολιτική προστασία και όχι μόνο».

Στη συνέχεια, η Βουλευτής Λάρισας έθεσε σοβαρά ερωτηματικά στην Κυβέρνηση αναφορικά με όσα σημείωσε χθες ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Γεραπετρίτης στην ενημέρωση των Βουλευτών της Νέας  Δημοκρατίας για την εξωτερική πολιτική της χώρας μας και τα ελληνοτουρκικά. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά «όσα είπε χθες ο κ. Γεραπετρίτης είναι πολύ σοβαρά και προσωπικά απορώ πώς δεν είναι πρώτο θέμα σήμερα στην επικαιρότητα. Ο κ. Γεραπετρίτης λοιπόν είπε πρώτον ότι ο προκάτοχός του κ. Δένδιας δεν έβαλε στην ατζέντα του ΟΗΕ το κυπριακό και δεύτερον ότι το χωροταξικό του τουρισμού που προωθεί η Κυβέρνηση αφήνει βραχονησίδες σε γκρίζες ζώνες και γι’αυτό και υπονόησε ότι θα “πάρει πίσω” τις απαράδεκτες ρυθμίσεις διότι υπάρχει στο θέμα αυτό ατζέντα εξωτερικής πολιτικής».

«Εγείρονται λοιπόν τέτοιου είδους σοβαρά θέματα και βλέπουμε τηνΚυβέρνηση να μένει απολύτως “άλαλη”, γεγονός απαράδεκτο. Γι’αυτό και θα ζητήσουμε άμεσα απαντήσεις από την Κυβέρνηση στη Βουλή και μέσα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο», σημείωσε κλείνοντας την τοποθέτησή της.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω