Μια υπέροχη συναυλία με την ανεπανάληπτη Γλυκερία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χιλιάδες Λαρισαίων που βρέθηκαν απόψε το βράδυ της Δευτέρας στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης εκεί όπου σήμερα έκανε πρεμιέρα το Παζάρι της Λάρισας.

Η χαρισματική ερμηνεύτρια Γλυκερία, που διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της, παρουσίασε ένα ξεσηκωτικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο Στέλιος Φωτιάδης, με γνωστά τραγούδια λαïκά –έντεχνα –παραδοσιακά και όλες τις επιτυχίες της: «Μέχρι να βρούμε ουρανό», «Δεν έχω πολλά», «Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου», «Πάρε με απόψε πάρε με», «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί», κ.ά.

Εκτός όμως από τις μεγάλες επιτυχίες της, παρουσίασε και ένα πρόγραμμα με τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, όπως του Χρήστου Νικολόπουλου, του Μάριου Τόκα, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Μίκη Θεοδωράκη, κ.ά. Στο πρόγραμμα συμπεριλήφθηκε και μία ενότητα με υπέροχα Σμυρναίικα τραγούδια, όπως «Δημητρούλα», «Έχε γεια Παναγιά», «Τι σε μέλλει εσένανε», «Σ’ ́αγαπώ γιατί είσαι ωραία», κ.ά.

Οι Λαρισαίοι απόλαυσαν το πρόγραμμα, σιγοτραγούδησαν με την αγαπημένη τραγουδίστρια, χόρεψαν και απόλαυσαν μια άκρως διασκεδαστική βραδιά.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω