Με τη ροή των εκλογικών αποτελεσμάτων να τρέχει, διαμορφώνεται ένα πρώιμο μεν, αλλά αρκετά ικανό τοπίο, ώστε να υπάρξει μία πρώτη εκτίμηση για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ο Κώστας Αγοραστός έδειξε μεγάλη ανθεκτικότητα παρά τις πρωτοφανείς  καταστροφές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του προηγούμενου διαστήματος και διατηρεί ποσοστό κοντά στην απευθείας εκλογή, αν και υπάρχει σημαντική πιθανότητα να οδηγηθεί σε δεύτερο γύρο με τον Δημήτρη Κουρέτα.

Στον Δήμο Λαρισαίων ο Θανάσης Μαμάκος μέχρι στιγμής επιβεβαιώνει εμφατικά τις δημοσκοπήσεις και προηγείται με διψήφιο ποσοστό του Απόστολου Καλογιάννη.

Στον Δήμο Κιλελέρ ο Θανάσης Νασιακόπουλος δείχνει να εξασφαλίζει την επανεκλογή του με μεγάλο ποσοστό, όπως συμβαίνει και στους Δήμους Φαρσάλων με τον Μάκη Εσκίογλου, Τεμπών με τον Γιώργο Μανώλη και Ελασσόνας με τον Νίκο Γάτσα.

Προβάδισμα στο Δήμο Αγιάς έχει ο Θοδωρής Ριζούλης έναντι του Αντώνη Γκουντάρα, αλλά σε μικρό ποσοστό ενσωμάτωσης αποτελεσμάτων.

Τέλος, στον Δήμο Τυρνάβου ο Αμάρι – Σάμερ έχει διψήφια διαφορά από τον κ. Κόκουρα φλερτάροντας μάλιστα με την εκλογή από την πρώτη Κυριακή (41,48%).

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω