Ο Νίκος Μάνεσης έκανε τη δική του τοποθέτηση για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα αλλά και για τις διαστάσεις που έχει πάρει η υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου με τα πέντε νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα μέσα από την εκπομπή του στον Alpha.

«Έχουμε βιώσει διάφορα δημοσιογραφικά σήριαλ στο παρελθόν και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Τουλάχιστον 5 παιδιά που ήταν στον περίγυρό της ή ήταν δικά της, έχασαν τη ζωή τους. Επειδή έχουμε βιώσει διάφορα θέματα, όπως η Καρολάιν και η μητέρα από την Πάτρα και οι εξελίξεις ανέτρεψαν τα αρχικά δεδομένα, ας είμαστε λίγο προσεκτικοί. Δεν είναι όλα τηλεθέαση, είδαμε κάτι τέτοιες απόπειρες με τον Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού. Είναι και λίγο να έχεις καθαρό κούτελο και να μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος το βράδυ», σχολίασε λίγο αργότερα ο Νίκος Μάνεσης.

«Δεν θα ονοματίσω. Εμείς τι κάναμε σε όλες αυτές τις περιπτώσεις; Όταν βλέπουμε ότι ξεκινάει ένας κανιβαλισμός, αποσυρόμαστε και αφήνουμε τις τηλεθεάσεις αλλού. Ξεκάθαρα πράγματα», πρόσθεσε ο παρουσιαστής αναφερόμενος στο πώς διαχειρίζονται τα μέσα ενημέρωσης την υπόθεση με τα νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα.

 

Περισσότερα Εδω