Ούτε στη Λαμία κατάφερε να κερδίσει ο Ατρόμητος που παραμένει χωρίς νίκη μετά από 8 αγωνιστικές στη Super League. Η Λαμία κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Στρούγγη στο 19’, ο Παπαδόπουλος με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45’+) ισοφάρισε για την Λαμία, και ο Βασιλαντωνόπουλος στο 58’ έβαλε μπροστά ξανά στο σκορ τον Ατρόμητο. Ο Αραμπούλι στο 79’ ισοφάρισε εν νέου για τους γηπεδούχους στο τελικό 2-2.

Επιθετικά ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι στο ματς, όμως ο Ατρόμητος στη πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησε βρήκε δίχτυα. Στο 19’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γκαραβέλης δεν μπόρεσε να ελέγξει την μπάλα και ο Στρούγγης από κοντά την έστειλε στα δίχτυα για 0-1. Η Λαμία πίεσε, έψαξε το γκολ της ισοφάρισης το οποίο ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν από σέντρα του Σκόνδρα ο Παπαδόπουλος στη προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας για το 1-1.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος, και στο 58’ ξαναπήρε θέση οδηγού στο παιχνίδι. Από αντεπίθεση ο Ντένιτς άνοιξε την μπάλα στον Βασιλαντωνόπουλο και εκείνος με πλασέ έκανε το 1-2. Οι γηπεδούχοι ωστόσο δεν παράτησαν το παιχνίδι και στο 79’ έφεραν ξανά το ματς στα ίσα όταν από εκτέλεση κόρνερ του Προβυδάκη, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Αραμπούλι σε κενή εστία διαμόρφωσε το 2-2. Αμφότερες οι δύο ομάδες έψαξαν και τρίτο τέρμα στα τελευταία λεπτά χωρίς ωστόσο επιτυχία με το 2-2 να μένει ως το τέλος.

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Κίτρινες: Ντένιτς, Σάλομον

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Σκόνδρας (63΄ Προβυδάκης), Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης (63΄ Γκέντσογλου), Μπεχαράνο, Καραμάνος (63΄ Ελευθεριάδης), Τιρόνε (78΄ Τσούκαλος), Μανούσος (85΄ Μαζουλουξής), Αραμπούλι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (86΄ Μουνίθ), Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Καστεγιάνο, Ντένιτς (67΄ Νάτσος), Σάλομον, Καρτάλης (75΄ Κλωναρίδης), Μπεντινέλι (75΄ Κιβρακίδης), Κουλούρης.

Περισσότερα Εδω