Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης 25/10 η Φάρμα και οι παίκτες κλήθηκαν να αναμετρηθούν σε μια δοκιμασία με δύσκολες απαιτήσεις.

Αφού έγιναν τα απαραίτητα ματσαρίσματα, ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων του ριάλιτι επιβίωσης, όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να γυρίσουν πιο ήρεμη πίσω στη Φάρμα μετά το τέλος του αγωνίσματος.

Μάλιστα, ο Αλέξανδρος υπερέβην εαυτόν με αποτέλεσμα να κοπεί στο χέρι του και να γνωρίσει την ήττα ενώ, αν και πήρε την πρώτη νίκη, η Νάσια αισθάνθηκε την καρδιά της να χτυπά πιο έντονα και να δυσκολεύεται να πάρει ανάσες.

«Χτυπάει η κουδούνα, πέφτω κάτω και μου έχει ανέβει το γαλακτικό… Είμαι στα όρια, δεν ξέρω! Οι παλμοί μου είναι πολύ υψηλοί και προσπαθώ να πάρω ανάσες», είπε η Νάσια Ευαγγελάτου.

«Με πονάει και μεταφορικά και κυριολεκτικά η ήττα γιατί εκείνη την ώρα κοίταξα στο παντελόνι μου και ήταν γεμάτο με αίματα. Και το δάχτυλο μου το έκοψα σε μια προσπάθεια να γυρίσω την πλάκα απότομα», τόνισε με τη σειρά του, ο Αλέξανδρος Τέλλιος.

 

Περισσότερα Εδω