Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην 4η Δημοτική Κοινότητα Λάρισας θα είναι η αστυνομικός κ. Δήμητρα Πατσιούρα, με την παράταξη «Η Λάρισα που μας αξίζει» του κ. Θανάση Μαμάκου.

Η Δήμητρα Πατσιούρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Eίναι αστυνομικός στο επάγγελμα και παντρεμένη. Γνωρίζει τέσσερις ξένες γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και γερμανικά. Παρακολουθεί σεμινάριο εννέα μηνών από το ΕΚΕΚ με θέμα Σχολική Ψυχολογία. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια παιδαγωγικά με τις εξής θεματολογίες (ψυχολογία παιδιών 0-6 ετών) και (παιγνιοθεραπεία) από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ευδόκιμο.Έχει συμμετάσχει στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σχολικής Ψυχολογίας στο Πεδίο, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Σχολικής Ψυχολογίας (Hellenic Association of School Psychology- H.A.S.P.), με τίτλο: «Η Επαγγελματική Ταυτότητα, Ο Ρόλος & Το Μέλλον του Σχολικού Ψυχολόγου στην Ελλάδα Σήμερα».

Επίσης, έχει παρακολουθήσει σεμινάριο δημοσίων σχέσεων από το Future Business School. Της αρέσουν τα βιβλία, έχει παρακολουθήσει από εργαστήριο δημιουργικής γραφής, σεμινάριο συγγραφής παιδικού παραμυθιού  και έχει συμμετάσχει σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς, ποίησης, διηγήματος και παραμυθιού.

Από το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης (ΙΠΕ)  έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την διαχείριση πένθους και την συμβουλευτική σε σύγχρονα ζητήματα Ακόμη, έχει παρακολουθήσει το  σεμινάριο επιμόρφωσης κατηχητών από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (council of Europe)  σχετικά με τα δικαιώματα των γυναικών και την  ενδοικογενειακή βία.

Επίσης, αγαπά τους παραδοσιακούς χορούς και έχει συμμετάσχει σε διάφορους πολιτιστικούς συλλόγους.

Όπως η ίδια εξηγεί, «η συμμετοχή στα κοινά με τον συνδυασμό «Η Λάρισα που μας αξίζει» με τον Θανάση Μαμάκο, έχει ως κίνητρο το όραμα για μια Λάρισα διαφορετική με περισσότερες καινοτόμες ιδέες και έργα. Άλλωστε για το βέλτιστο κοινό όφελος πρέπει να υπάρχει αγάπη για το τόπο και διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά και εργασία.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω