Η ΤΟΜΥ Αμπελοκήπων Λάρισας ολοκλήρωσε επιτυχώς τέσσερις δράσεις προαγωγής υγείας στα πλαίσια συνεργασίας με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α.

Οι επαγγελματίες υγείας της δομής στα πλαίσια ενημέρωσης και παρέμβασης σε ευπαθείς ομάδες οργάνωσαν και παρουσίασαν συστηματικά από τον Οκτώβριο έως και το Δεκέμβριο του 2022 προγράμματα αγωγής υγείας για τα άτομα που απασχολούνται στο Κέντρο Δημιουργική Απασχόλησης Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α.

Η κα Ουρανία Πινακά, γενική ιατρός, συντονίστρια της ΤΟΜΥ Αμπελοκήπων και οι επισκέπτριες υγείας κα Βασιλική Παπαδούλη και κα Ευσταθία Παπανικολάου ανέπτυξαν τα θέματα «Ατομική Υγιεινή», «Στοματική Υγιεινή», «Διατροφή» και «Πρόληψη Ατυχημάτων». Οι ωφελούμενοι μέσα σε ένα ευχάριστο,παιδαγωγικόκαι βιωματικό κλίμα ενημερώθηκαν για τα συγκεκριμένα θέματα.

Η διεπιστημονική ομάδα της 4ης Τ.ΟΜ.Υ. Αμπελοκήπων ευχαριστεί θερμά τους υπεύθυνους του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. για την άριστη συνεργασία και επιφυλάσσεται για νέες δράσεις μέσα στο επόμενο έτος.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η 4η Τοπική Ομάδα Υγείας ΑμπελοκήπωνΛάρισας εντάσσεται στο « Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω