Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 82-69 στον γερμανικό «εμφύλιο» κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου για την 7η αγωνιστική της Euroleague πανηγυρίζοντας την 3η συνεχόμενη νίκη της στην εν λόγω διοργάνωση.

Μετά τη νίκη της ομάδας του, ο τεχνικός των «Βαυαρών», Αντρέα Τρινκιέρι, δήλωσε πως αυτή η νίκη προήλθε από την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του, ενώ τόνισε πως είναι πολύ σημαντική εν όψει της δύσκολης συνέχειας στη διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού:

«Ήταν ένα άσχημο παιχνίδι. Πάντα έτσι είναι στα back-to-back. Είστε «στραγγισμένοι» από το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να ταξιδέψεις και να παίξεις και για τις δύο ομάδες. Πρέπει, λοιπόν, να κερδίσεις ένα παιχνίδι σαν να παλεύεις στη… λάσπη. Είσαι βαρύς και αργός. Βρήκαμε όμως τον τρόπο να γίνουμε καλύτεροι στο τρανζίσιον, βρήκαμε τον τρόπο να βρούμε τους… καυτούς παίκτες. Και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Ο Χάντερ, ο Χίλιαρντ και ο Ουόλντεν ήταν αυτοί που άλλαξαν το παιχνίδι. Αλλά αυτή είναι μια νίκη της ομάδας. Απλώς μας έδωσαν ώθηση στην επίθεση, αλλά αυτή είναι μια αμυντική νίκη. Αυτό χρειαζόμασταν μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα, να νιώσουμε ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Περισσότερα Εδω