Το Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το 2025 αποτέλεσε το κέντρο της συζήτησης στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, που έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, κ. Τάσος Τσιαπλές τοποθετήθηκε κάνοντας λόγο για «μη πρόοδο» τόσο των αποκατάστασεων του Daniel όσο και των αποζημιώσεων και επισημαίνοντας ότι ο σχεδιασμός «δεν εξυπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες».

Το πρόγραμμα εγκρίθηκε έπειτα από ψηφοφορία κατά πλειοψηφία, ενώ εγκρίθηκε και η τροποποίησή του σε σχέση με τις χωρικές επενδύσεις.

Αναλύθηκε έπειτα η εφαρμογή Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ) στις περιοχές της Πύλης και των Αγράφων, τα οποία αφορούν στο πρόγραμμα της Διαδρομής Πολιτισμού – Τουρισμού στη Θεσσαλία.

Αντικαταστάθηκαν ακόμα δύο μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΠΟΛ λόγω θανάτου και παραίτησης προηγούμενων μελών του, ενώ εγκρίθηκε η δωρεά δύο απινιδωτών στο 404 ΓΣΝ και στο 303 ΠΕΒ.

Συζητήθηκαν τέλος δύο ψηφίσματα αναφορικά με την παράταση του κτηματολογίου σε Μαγνησία και Σποράδες, το οποίο εγκρίθηκε ομόφωνα, καθώς και εκείνο σε σχέση με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω