Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε το Motor Festival στο MEC Παιανίας, το κορυφαίο ραντεβού για το μηχανοκίνητο αθλητισμό μετακομίζει στη Θεσσαλία.

Η μεγαλύτερη ένωση των κορυφαίων του χώρου δίνει ραντεβού για το 24ο Motor Festival, που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα και συγκεκριμένα στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης, από τις 15 μέχρι τις 17 Νοεμβρίου, υπό την υποστήριξη και την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων και του δημάρχου, Αθανάσιου Μαμάκου.

Οι καλύτεροι από όλους του χώρους σε μια γιορτή επίδειξης δύναμης και υπεροχής του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ένα τριήμερο διαφήμιση για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τον χώρο, μια υπερπαραγωγή και ένα ασύλληπτο υπερθέαμα που δίνει την ευκαιρία να συγκεντρωθούν στο θεσσαλικό κάμπο φίλοι του χώρου από όλο την Ελλάδα.

Λάτρεις του μηχανοκίνητου χώρου από όλη η ηπειρωτική Ελλάδα, σε ελάχιστες ώρες θα μπορούν να βρεθούν και να γίνουν μέρος στο πιο ανατρεπτικό πολυδιάστατο Motor Festival που έχει γίνει ως σήμερα.

Ύστερα από την τεράστια επιτυχία του 23ου Motor festival στο MEC Παιανίας το Motor Festival επιστρέφει στην πραγματική του έδρα, στη Λάρισα

Οι κορυφαίοι των κορυφαίων για το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης που έρχεται με σκοπό να ενώσει όλους τους λάτρεις των 2 και 4 τροχών και όχι μόνο. Ήρθε η ώρα να απογειωθούμε μαζί

Μείνετε συντονισμένοι, ο απόηχος από το τελευταίο φεστιβάλ στη Λάρισα καλά κρατεί ύστερα από έξι χρόνια και τώρα ήρθε η ώρα να μπει σε νέα διάσταση και οι επισκέπτες του να ζήσουν ό,τι καλύτερο, ό,τι πιο φαντασμαγορικό έχει υπάρξει στην ιστορία των μηχανοκίνητων θεμάτων σε ελληνικό έδαφος.

Και αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει πουθενά αλλού, εκτός από τη Λάρισα…

Ραντεβού, λοιπόν, στο 24th Motor Festival 15-17 Νοεμβρίου, στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης στην καρδιά της Θεσσαλίας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω