Με τη λήξη του προγράμματος «Το δάσος» με την παιδαγωγική προσέγγιση της Storyline που υλοποιήθηκε στο 21ο Νηπιαγωγείο Λάρισας πραγματοποιήθηκε και η διάχυση του, με την δραματοποίηση του παραμυθιού «Το μπέρδεμα της κυρά φύσης» της κας Κατερίνας Ζαχοπούλου.

«Με την παρουσία τους μας τίμησαν οι γονείς, η συγγραφέας κα Ζαχοπούλου, καθώς και η κα Άρτεμις Παπαδημητρίου Οργανωτική Συντονίστρια του ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας, Σύμβουλος Εκπαίδευσης ΠΕ60 η οποία στηρίζει την ανάπτυξη πρωτότυπων διαδραστικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Στο πλαίσιο της διάχυσης του προγράμματος για το δάσος την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος η υπεύθυνη εκπαιδευτικός κα Μπρέλλα Δήμητρα με τα παιδιά και τους προσκεκλημένους οργάνωσαν πικετοφορία στην περιοχή του Αβέρωφ.

Οι μικροί μαθητές φώναξαν συνθήματα για την προστασία του περιβάλλοντος με στόχο να ευαισθητοποιήσουν την τοπική κοινωνία.

Ήταν μια ευχάριστη και διαφορετική δράση για να προσεγγίσουν και να κατανοήσουν οι μικροί μαθητές το ζήτημα της οικολογίας!» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω