Το Επιμελητήριο Λάρισας ενημερώνει ότι, τα μέλη του προκειμένου να διευκολυνθούν στην πληροφόρηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων τους στο ΓΕΜΗ εν όψει των Επιμελητηριακών εκλογών, τα γραφεία της Υπηρεσίας μας θα είναι ανοιχτά το απόγευμα της Τρίτης 29 Οκτωβρίου από τις 17.00 – 19.00 με σκοπό να ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους που δυσκολεύονται να δουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες στο διαδικτυακό τόπο του ΓΕΜΗ.

Υπενθυμίζουμε ότι η εξόφληση των συνδρομών του ΓΕΜΗ δύναται να πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ μέσω τραπέζης. Για να πληρώσετε τα ετήσια τέλη Γ.Ε.ΜΗ. της επιχείρησής σας θα πρέπει να μεταβείτε στις προσωποποιημένες υπηρεσίες επιχειρήσεων του Γ.Ε.ΜΗ. και αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, να επιλέξετε από το κεντρικό μενού “Πληρωμές / Ετήσιο Τέλος Τήρησης Μερίδας” και στη συνέχεια “Πληρωμή νέου ετήσιου Τέλους Τήρησης Μερίδας στο Γ.Ε.ΜΗ.”

Διευκρινίζουμε ότι για να πληροφορηθεί κάποιος για τις οφειλές του από την Υπηρεσία θα πρέπει να προσέλθει ο ίδιος και  η Υπηρεσία δεν έχει εικόνα για τις βεβαιωμένες οφειλές στη ΔΟΥ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω