Μετά την «κωλοτούμπα» σχετικά με τη διεξαγωγή του παζαριού, ο απερχόμενος Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης παρέπεμψε για τις τελικές αποφάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, εξηγώντας πως υφίστανται νομικά ζητήματα.

«Μετά από συνεννόηση με τη νομική υπηρεσία επειδή πρόκειται για κανονιστικού τύπου απόφαση πρέπει να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καλογιάννης, ο οποίος ωστόσο απέφυγε να εξηγήσει στο σώμα γιατί μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα διέψευδε τα περί διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης κάνοντας μάλιστα και λόγο για… «fake news»!

Περιορίστηκε στο να πει πως «Αυτή τη στιγμή περισσότερο κι από τον καθέναν μας το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν οι πλημμυροπαθείς. Πρόκειται για θεσμό και οι θεσμοί δεν υλοποιούνται και καταργούνται… Μπορεί να βρεθεί τρόπος να γίνει και τα χρήματα αυτά να μπουν στο λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για τους πλημμυροπαθείς που θα διαχειριστεί η νέα δημοτική αρχή».

Επιπρόσθετα, ανακοίνωσε πως αύριο στις 9.30 το πρωί θα έχει συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο, ο οποίος νωρίτερα σήμερα κατακεραύνωσε τη Δημοτική Αρχή για την αθέτηση της πρότερης δέσμευσης πως δε θα γίνει το παζάρι.

Σημειώνεται τέλος πως το ζήτημα έφερε προς συζήτηση ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Πέτρος Κρίκης, ο οποίος εστίασε στις έντονες αντιδράσεις της εμπορικής αγοράς της Λάρισας.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνεδρίαση:

newsroom onlarissa.gr / φωτο – βίντεο: Κώστας Τσιάρας / onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω