Μία ανοιχτή ομιλία πολιτικού στίγματος και μία εκδήλωση για το κυβερνητικό πρόγραμμα της Θεσσαλίας είναι μέχρι στιγμής τα δύο «τσεκαρισμένα» γεγονότα στην ατζέντα της πρωθυπουργικής επίσκεψης την ερχόμενη Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου στη Λάρισα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τελικά θα βρεθεί για μία και όχι για δύο ημέρες στην πόλη, συμπυκνώνοντας αρκετά το πρόγραμμά του.

Ένα πρόγραμμα στο οποίο κορωνίδα θα είναι η ανοιχτή ομιλία του στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ, στις 6.30 το απόγευμα, εκεί όπου αναμένεται να αναφερθεί εκτενώς σε όλα τα πολιτικά ζητήματα της επικαιρότητας, αλλά και να προσδιορίσει το διακύβευμα των επικείμενων βουλευτικών εκλογών.

Νωρίτερα, επίσης δεδομένη θεωρείται και η ομιλία του στο Διαχρονικό Μουσείο, όπου ο πρωθυπουργός θα αναπτύξει το κυβερνητικό πρόγραμμα για τη Λάρισα και τη Θεσσαλική περιφέρεια.

Λόγω του ότι το βράδυ δε θα διανυκτερεύσει στην πόλη, το υπόλοιπο πρόγραμμά του βρίσκεται κυριολεκτικά στον «αέρα», με τις προτάσεις να περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων βόλτα στην αγορά της Λάρισας, εγκαίνια του ανοιχτού προπονητικού χώρου στο Αλκαζάρ, συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς ή και επίσκεψη σε παραγωγική μονάδα.

Υπό εξέταση παραμένει και η πληροφορία πως ο κ. Μητσοτάκης θα είναι ένας από τους έντεκα υποψηφίους στη Λάρισα, θέλοντας να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην περιοχή λόγω του ισχυρού αγροτικού ερείσματος, με τις πιθανότητες πάντως αυτή τη στιγμή να είναι υπέρ.

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω