Μοιράσου το αρθρο!

Τη λίστα με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους από τη Μαγνησία ετοιμάζει ο Δημήτρης Κουρέτας, ο οποίος εντός των επόμενων ωρών θα λάβει το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ για να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κόντρα στον Κώστα Αγοραστό.

Ο γνωστός καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έχει προσεγγίσει μία σειρά στελεχών που ενδιαφέρονται για την ενασχόλησή τους με τα κοινά και έχουν διάθεση προσφοράς.

Πρόκειται για τον Απόστολο Καναβό, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία, την Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, η οποία είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Απ. Παπαδούλη, η περιφερειακή σύμβουλος Χρύσα Τσαγανού, ο Δημήτρης Κουτσούκος με πολυετή εμπειρία στο κόμμα και ο Γιώργος Παγωνόπουλος.

Ο Δημήτρης Κουρέτας “φλερτάρει” έντονα τον δημοσιογράφο Μάκη Θεοδώρου, ο οποίος φαίνεται να το σκέφτεται, ενώ δέχεται εισηγήσεις να συμπεριλάβει την Βίκυ Τσεκούρα, η οποία δεν τα πήγε καθόλου άσχημα στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ, τον Τρύφωνα Πλαστάρα, και τον Νίκο Χαυτούρα, ο οποίος αποτελεί σημαντική δεξαμενή ψήφων.

Περισσότερα Εδω