Τον Βαλάντη φιλοξένησε στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργου το πρωί της Παρασκευής 4/10.

Ο Βαλάντης μίλησε για το θέμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από τη Ματούλα Ζαμάνη τις τελευταίες ημέρες, με τον ίδιο να αναφέρει ότι δεν καταλαβαίνει γιατί γίνεται τόσος ντόρος, ενώ ανέφερε ότι τη θεώρησε και πολύ σέξι την κίνησή της.

«Η Ματούλα Ζαμάνη είναι πολύ καλή καλλιτέχνις, είναι από αυτές που ξεχωρίζουν. Έχει μια ιδιαίτερη φωνή, με μια ιδιαίτερη ερμηνεία, προσωπικά δε τη γνωρίζω. Γιατί έγινε αυτός ο ντόρος; Δε καταλαβαίνω γιατί έγινε αυτός ο ντόρος. Οι καλλιτέχνες πάνω στη σκηνή είναι ροκ σταρ, αυτό δε σημαίνει ότι τραγουδούν ροκ. Τι μας ενόχλησε από αυτό που έκανε η Ματούλα Ζαμάνη;

Έχουμε φτάσει στο 2024 που έχουν δημιουργηθεί τόσα κινήματα για το ρατσισμό και τελικά γινόμαστε χειρότεροι. Είχα κάνει μια δήλωση στο παρελθόν για τους παχύσαρκους, η οποία παραποιήθηκε. Αυτό που είχε πει είναι πως αν η κοπέλα μου, την οποία είχε γνωρίσει αδύνατη, έπαιρνε κιλά δε θα μου άρεσε, δε θα μου άρεσε όμως ούτε αν έχανε κιλά αν την είχα γνωρίσει με παραπάνω κιλά…» είπε αρχικά ο Βαλάντης.

«Μου άρεσε πάρα πολύ η κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη… Τη θεώρησα πάρα πολύ σέξι αυτή της την κίνηση. Ήταν σέξι. Με έκανε να σκεφτώ ότι θα καλούσα τη Ματούλα Ζαμάνη μια νύχτα με την κιθάρα στο τζακούζι μου. Βεβαίως και μου αρέσει σαν γυναίκα. Είναι πάρα πολύ ωραία γυναίκα. Αυτό που βγάζει… Δεν είναι πάντα η ομορφιά, βγάζει κάτι πολύ ωραίο» πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής.

Περισσότερα Εδω