Έξι μεγάλες πλάκες πεζοδρομίου τίναξαν μεγάλες ρίζες δένδρου σε πεζοδρόμιο της Λάρισας, με αποτέλεσμα να ελλοχεύουν κίνδυνοι.

Από το να γίνεται δύσκολο και επικίνδυνο το διασχίσεις το πεζοδρόμιο, μέχρι το να γίνει ζημιά στις σωληνώσεις της ύδρευσης που περνούν από το σημείο.

Το πρόβλημα εντόπισε Λαρισαίος πολίτης ο οποίος σύμφωνα με ανάρτησή του έχει κάνει διάφορες οχλήσεις στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου, λαμβάνοντας τις εγγυήσεις ότι σύντομα η υπηρεσία Πρασίνου θα επιληφθεί του θέματος. Μάταια όμως, πέρασε ένας μήνας και ουδείς εμφανίστηκε με τον πολίτη, να έχει ως τελευταία λύση την δημοσίευση στα σόσιαλ, μήπως και ευαισθητοποιηθεί κάποιος αρμόδιος και λυθεί το ζήτημα, όπως τονίζει.

Δείτε την ανάρτηση:

«Πήρα τηλέφωνο εδώ και ένα μήνα στην υπηρεσία πρασίνου του δήμου Λαρισαίων για να τους ενημερώσω ότι η ρίζα του δέντρου που βρίσκεται μπροστά στο σπίτι μου έχει σηκώσει 6 πλάκες του πεζοδρομίου με αποτέλεσμα ότι συνεπάγεται αυτό. Δεν μπορεί να περπατήσει κάποιος διότι κινδυνεύει να πέσει και να χτυπήσει η κατεβαίνοντας στον δρόμο θα τον πάρουν σβάρνα τα διερχόμενα αυτοκίνητα.. Καροτσάκι με μωρό δεν γίνεται λόγος… χώρια που δίπλα περνάν οι σωληνώσεις της ύδρευσης κ κινδυνεύουν κ αυτές να σπάσουν.. Ξανακάλεσα λοιπόν πριν 15 μέρες, ευγενέστατη η προϊστάμενη της υπηρεσίας δεν λέω κ με γλυκιά φωνούλα..(κράτησε κ τα πλήρη στοιχεία μου).

Κύριε μου λέει θα το δούμε το θέμα σύντομα (δεν ξέρω το σύντομα πόση χρονική διάρκεια έχει)?

Είπα να μην κάνω την δημοσίευση στο FB κ να δώσω 2 ευκαιρίες μπας κ δώσουν κάποια λύση στο θέμα. Όχι τίποτα άλλο απλά να μην πουν πως υπονομεύω την νέα δημοτική αρχή: ότι δεν έπρεπε να το δημοσιεύσεις, ότι ένα τηλέφωνο έφτανε κ θα δίναμε λύση. Έλα όμως που πήρα 2 τηλέφωνα κ δεν έγινε τίποτα.. για να δούμε τώρα θα κάνουν κάτι??».

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω