Σοκαρισμένη εμφανίζεται η κοινή γνώμη από την υπόθεση της Πάτρας. Μέχρι στιγμής, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας είναι  μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ οι Αρχές ερευνούν και τους θανάτους των άλλων δυο κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

Το στοιχείο που στάθηκε καθοριστικό για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι η κεταμίνη που εντοπίστηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις του 9χρονου κοριτσιού το οποίο φέρεται να της χορήγησε σε τεράστια ποσότητα η μητέρα της.

Σήμερα, μέσα από την εφημερίδα “Το Βήμα” ο Βασίλης Λαμπρόπουλος παρουσιάζει μερικά από τα μηνύματα που έστελνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στους γιατρούς με σκοπό να τους παραπλανήσει..

«Θέλουμε το καλύτερο για το παιδί μας γιατί μόνο αυτό μας έχει απομείνει» φέρεται να έχει στείλει η 33χρονη σε έναν από τους γιατρούς ενώ λίγα λεπτά μετά επανέρχεται γράφοντας, «Γιατρέ μου πως πάμε; Κοιμάται;“.

Σε άλλο μήνυμά της η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρει; «Τώρα δεν έχει, πριν είχε. Μπορεί να είναι και τα πυρετικά κύματα που κάνει από νευρολογικής φύσεως. Εσείς ξέρετε καλύτερα από εμένα σίγουρα. Απλά παρακαλώ αν γίνεται μέχρι το εγκεφαλογράφημα να ρυθμιστούν τα υγρά της σε εσάς, θερμή παράκληση».

«Έκανε εμετό;» είναι η απάντηση που έλαβε από τον γιατρό με την ίδια να αποκρίνεται, «Έδωσα τα φάρμακα στις 11 παρά είκοσι και τα έβγαλε. Από εκείνη την ώρα δεν έχω δώσει κάτι άλλο και δεν έχει κάνει άλλο εμετό».

Σε τρίτη συνομιλία που είχε με τον γιατρό η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να του έχει γράψει: «Καλημέρα. Ναι με ενημέρωσε και εμένα απλά δούλεψε ως βηματοδότης. Στους 60 παλμούς. Χωρίς αρρυθμία χωρίς τίποτα πριν».

«Ακριβώς» είναι η απάντηση που λαμβάνει από τον γιατρό με εκείνη να συνεχίζει γράφοντας, «Πρέπει να βρούμε από τι πέφτει το οξυγόνο. Τώρα το έχουν αφαιρέσει και είναι 95 με 94».

 

Περισσότερα Εδω