Τα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός, μαζί με τον υφυπουργό κ. Γιάννη Οικονόμου και τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του υπουργείου κ. Κωνσταντίνο Μπαγινέτα.

Ο κ. Λιβανός τον οποίο υποδέχθηκε ο πρόεδρος της νομαρχιακής κ. Χρήστος Καπετάνος, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τη σημαντική δουλειά που γίνεται στη «γαλάζια» νομαρχιακή της Λάρισας, ενώ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική. Τα τρία κυβερνητικά στελέχη δέχθηκαν επίσης ερωτήσεις από κομματικά στελέχη του αγροτικού τομέα.

Μιλώντας τέλος για το γενικότερο κυβερνητικό πλαίσιο, ο κ. Λιβανός είπε μεταξύ άλλων πως «έχουμε ψηφίσει 187 νομοσχέδια τα οποία όλα έχουν μία κοινή βάση: ήταν προεκλογικές μας εξαγγελίας και όλα κατατείνουν σε μία ουσιαστική μεταρρύθμιση: Την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας και το νοικοκύρεμα της δημόσιας μηχανής, της οικονομίας και της πατρίδας μας στο σύνολο».

Δείτε φωτογραφίες:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω