Σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο ο επιχειρηματίας, Μανώλης Παπακαλιάτης, πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μετά από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη, χθες (21/10) το απόγευμα.

O 76χρονος επιχειρηματίας κινούνταν πεζός στην οδό Κρασαδάκη στο Ηράκλειο, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρασύρθηκε από μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ένας 50χρονος και ένας 17χρονος.

Το πρωί της Τρίτης 22/10, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης μετέφερε όλα τα νεότερα για την υγεία του πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Η κατάστασή του κρίνεται σταθερή. Δεν είναι διασωληνωμένος. Έχει χειρουργηθεί για κατάγματα στο δεξιό μηριαίο, έγινε εσωτερική οστεοσύνθεση και κατάγματα στη δεξιά κνήμη. Φέρει επίσης κατάγματα στην άνω και κάτω γνάθο, στα ζυγωματικά, ένα κάταγμα στον έβδομο σπόνδυλο… Αιμοδυναμικά είναι σταθερός, αναπνευστικά είναι σταθερός.

Είμαστε σε μια σταθερή κατάσταση. Θεωρητικά για έναν πολυτραυματία υπάρχει κίνδυνος αλλά με τα τωρινά δεδομένα θεωρώ ότι είμαστε σε μια κρίσιμη μεν κατάσταση αλλά καλή και σταθερή. Πληροφορούμε ότι τα παιδιά του είναι από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό του… Ευτυχώς δεν έχει κάποια σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση… Τα πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα για τυχόν επιπλοκές» είπε ο Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Περισσότερα Εδω