Κατά παρουσιαστών και δημοσιογράφων στάθηκε ο Χρήστος Μάστορας το βράδυ της Δευτέρας 30/9. Ο γνωστός τραγουδιστής μετά την άρνησή του να μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες προχώρησε σε μια ανάρτηση «κόλαφο» κατά των Μέσων Ενημέρωσης κάνοντας λόγο για «ανθρώπους που πατών επί πτωμάτων για να γεμίζουν τις τσέπες τους με χρήμα».

Την εν λόγω ανάρτηση σχολίασαν το πρωί της Τρίτης 1/10 στο Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναφέρει,  «Ο Χρήστος που βλέπω τις τελευταίες ημέρες, δεν είναι ο Χρήστος που ξέρω. Μπορώ να καταλάβω ότι δε του αρέσει αυτή η συζήτηση που γίνεται γύρω από το όνομά του γιατί, πολλοί τον φωτογραφίζουν ως τον εν μέρει υπεύθυνο για την κούραση ή αδιαθεσία της Μαρινέλλας των τελευταίων ημερών. Αλλά  Χρήστο μου, κανείς δε σε έχει φωτογραφίσει – σε καμία περίπτωση – γι’ αυτό που έπαθε η Μαρινέλλα.

Αυτό ήταν ένα ζήτημα υγείας. Το ότι μπορεί να συνετέλεσε σε μια γενικότερη κακή διάθεση, αυτό είναι κάτι άλλο. Αλλά, μπαίνει σε μια διαδικασία να τα βάλει με τους δημοσιογράφους, τις εκπομπές, να βγάλει έναν θυμό, έναν εκνευρισμό…».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολιάζοντας,  «Συγγνώμη, τα Μέσα που μιλάει για αποχαύνωση, είναι τα Μέσα που τόσα χρόνια τον έχουν κάνει αυτό που είναι σήμερα. Επίσης, αυτό που κάνει, το κάνει έναντι αμοιβής, δεν εμφανίζεται αφιλοκερδώς. Επίσης ο κύριος Μάστορας μιλάει για σεβασμό. Δε θα μιλήσω για τη δεύτερη μέρα της πρόβας, που υποτίθεται ήταν άρρωστος και δεν εμφανίστηκε αλλά, την πρώτη μέρα που πήγε αδιάβαστος στην πρόβα, σεβασμός στην κυρία Μαρινέλλα; Μη κουνάμε το δάχτυλο στους άλλους όταν δεν μπορούμε να απαντήσουμε αλλά δε μας αρέσει»

«Γιατί έφυγε ο μάνατζέρ του; Του έχει κάνει κακό. Να τον πάρει πίσω» κατέληξε η δημοσιογράφος.

Περισσότερα Εδω