Τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού “γιόρτασαν” σήμερα το πρωί της Δευτέρας μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου της Λάρισας στην Α΄Φάση των Πανελλήνιων Αγώνων Κλασσικού Αθλητισμού ΓΕΛ και ΕΠΑΛ και την Αθλοπαιδειά Κλασσικού Αθλητισμού Γυμνασίων, που διοργανώθηκε στο γήπεδο Αλκαζάρ από την Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Λάρισας.

«Ημέρα χαράς, ημέρα αθλητισμού», σχολίασε για τη σημερινή ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης του Δήμου Λαρισαίων, κ. Ηρακλής Γερογιώκας. «Ήρθαμε για να δούμε τα παιδιά της πόλης μας να αγωνίζονται σε Ολυμπιακά αθλήματα και βέβαια να αφορά την αναπαράσταση που έγινε των Ολυμπιακών Αγώνων», σημείωσε στη συνέχεια, δίνοντας συγχαρητήρια σε παιδιά και καθηγητές.

 

Μετά το πέρας των αγώνων, και με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, πραγματοποιήθηκε εκδήλωσε η οποία περιελάμβανε αναπαράσταση της αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, λαμπαδηδρομία από μαθητές-αθλητές, ανάκρουση του Ολυμπιακού Ύμνου από μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λάρισας και έκθεση συλλεκτικών αντικειμένων Ολυμπιακών Αγώνων.

«Είμαι περήφανη που υπήρξα ενεργό μέλος σε αυτή τη διοργάνωση. Μου προτάθηκε να γίνω πρωθιέρεια και θεώρησα ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνω πράξη αυτό που διδάσκω», δήλωσε η εκπαιδευτικός και πρωθιέρεια της εκδήλωσης, κ. Ελένη Δράκου.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω