Ο πατέρας του Γεράσιμου, του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στα Τέμπη «έσπασε» τη σιωπή του στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ο 24χρονος σήμερα Γεράσιμος βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό, με τον κο Διονύση Γεωργιάδη να τονίζει πως θα επισκεφθεί νοσοκομείο στο Μιλάνο που θεωρείται κατάλληλο για την συνέχεια της αποκατάστασης του γιου του.

Χαρακτηριστικά δήλωσε στο Πρωινό: «Μοναχή έγνοια η υγεία του Γεράσιμου. Ζούμε με την οικογένεια έναν Γολγοθά. Θα επισκεφθεί το νοσοκομείο στο Μιλάνο, θεωρείται από τα μοναδικά νοσοκομεία στον κόσμο για την αποκατάσταση της υγείας του παιδιού μας. Ο Γεράσιμος θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όταν οι γιατροί αποφασίσουν το πότε. Πλησιάζουν οι μέρες που θα συμπληρωθούν δύο χρόνια από το τραγικό και θλιβερό έγκλημα στα Τέμπη. Περιμένω δικαιοσύνη, παραδειγματική τιμωρία στους υπεύθυνους. Παρακαλώ σεβασμό στο δράμα του Γεράσιμου και της οικογένειας.

Ευχαριστώ όλους όσοι μας συμπαραστέκονται αλλά και τους γιατρούς του παιδιού μας. Μοναχή μας έγνοια το παιδί μας αλλά και η απονομή δικαιοσύνης».

Περισσότερα Εδω