Για τον ανταγωνισμό, τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και την έκθεση που έχει αναπόφευκτα η δουλειά της μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου σε δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου.

«Τους Weekenders τους αγαπώ πολύ. Πρόσφατα συνάντησα τον Θανάση Πάτρα και του λέω, “απέναντι από μένα; Πήγαινε απέναντι από τη Ναταλία”. Γελάσαμε πάρα πολύ. Τα αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά, εύχομαι πραγματικά καλή επιτυχία. Όλοι χωράμε. Τα νούμερα τα παρακολουθώ ενοχλητικά πολύ, δε θα πω ψέματα» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου στους δημοσιογράφους που τη συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο το βράδυ της Δευτέρας 21/10.

Σε άλλο σημείο η Σίσσυ Χρηστίδου ρωτήθηκε για το αν νιώθει ότι την έχουν σεβαστεί τα Media σε ότι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή, με την ίδια να απαντά: «Δε θεωρώ ασέβεια το να εκτίθενται κομμάτια της προσωπικής μου ζωής που δεν επιλέγω εγώ γιατί, έχω επιλέξει να είμαι στα φώτα. Οπότε αυτή είναι μια επιλογή που συμβαίνει αυτόματα. Από εκεί και πέρα, στα κομμάτια που έχω αποφασίσει να προστατεύσω απόλυτα, όπως τα παιδιά μου, έχουν δείξει απόλυτο σεβασμό».

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

Περισσότερα Εδω