Στη συγκρότηση του Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών (Σ.Ι.Δ.), με έδρα τη Λάρισα, για τα έτη 2024– 2025, προχώρησε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Πιο συγκεκριμένα, με την αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΔΥ/8757/810/26.01.2024 (ΑΔΑ: 9Κ5Ζ4653Π8-7ΣΗ) απόφαση συγκροτείται το Συμβούλιο Ιδιοκτησίας Δασών (Σ.Ι.Δ.) µε έδρα την Λάρισα, για τα έτη 2024-2025, µε τα εξής µέλη:

Τη Ευαγγελία Καρδάση, Πρόεδρο Εφετών, ως Πρόεδρο του Συμβουλίου, με αναπληρώτριά της την Αθανασία Σιάπικα, Πρόεδρο Εφετών.
Τον Αλέξανδρο Οικονόμου, Εφέτη, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του τη Σταυρούλα Κουταντέλια, Εφέτη.
Τον Κωνσταντίνο Μαρτίνο, Εφέτη, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την Φανή Βακράτσα, Εφέτη.
Την Ελένη Ευσταθίου, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ. η οποία υπηρετεί στο Γραφείο Νομικού Συμβουλίου του Κράτους στη Λάρισα, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Βασίλειο Κορκίζογλου, Νομικό Σύμβουλο του Κράτους που υπηρετεί στο ίδιο Γραφείο.
Την Παναγιώτα Ψάλτα, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών-Δασολόγων, υπάλληλο της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών της ΕΕΔΠΣτ.Ε., ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Ευανθία Πουλτσάκη, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας και του ίδιου κλάδου.
Την Μαριάνθη Ναλμπάνη, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών-Δασολόγων, υπάλληλο του Δασαρχείου Λάρισας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Αριστοκλή Γαλάτο, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας και του ίδιου κλάδου.
Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται η Ανθούλα Γκαραβέλη , του κλάδου ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπονίας-Δασοπόνων, υπάλληλο της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών της ΕΕΔΠΣτ.Ε., με αναπληρωτή της τον Αθανάσιο Παπαντώνη, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας και του ίδιου κλάδου.

Η θητεία των ανωτέρω μελών λήγει την 31-12-2025.

Πηγή: dasarxeio.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω