Γιάννης Αποστολίδης

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZG3NrRCxB3o

Στο roof garden του ξενοδοχείου ΑΛΚΥΩΝ , η ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση του Ναυτικού Ομίλου Σκιάθου-Ανταπόκριση : Γιάννης Αποστολίδης

Με μια μεγάλη λαμπρή βραδιά απο προσέλευση κοινού ,και φίλους της Ιστιοπλοΐας , πραγματοποιήθηκε η ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση του Ναυτικού Ομίλου Σκιάθου.
Ιδιαίτερα χαρούμενος ο πρόεδρος του Ν.O.Σ. κ. Χρήστος Μασούρος για την παραχώρηση του roof garden του ξενοδοχείου Αλκυών, όπου από πέρσι έχει χαρακτηριστεί ως YAGHTING CLUB και φιλοξενεί όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις του Ναυτικού Ομίλου Σκιάθου. Άλλωστε είναι γνωστή η στήριξη της εταιρείας προς τον σύλλογο και τους αθλητές του ΝΟΣ και σε όλες τις δραστηριότητες του συλλόγου.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΣΟΥΡΟΣ

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε το Skiathos Palace & Alkyon Hotels για την προσφορά τους στο Ναυτικό Όμιλο Σκιάθου, καθώς και όλους τους παρευρισκομένους που με την παρουσία τους στηρίζουν τον ναυταθλητισμό μέσω του Ναυτικού Ομίλου Σκιάθου.
Συνέχισε …να ανοίγουμε πανιά όπως έχουμε μάθει από παιδιά ,και μαθαίνουμε στη νεολαία μας για καλύτερες αθλητικές ημέρες που θα φέρουν και μετάλλια στο Σύλλογο μας.
Η χθεσινή βραδιά ήταν ιδιαίτερης σημασίας για τον Ν.Ο.Σ. διότι συμπλήρωσε κ το 40ο έτος λειτουργίας του από το 1983 όπου και ιδρύθει.
Η χαρά και η τιμή στην εκδήλωση η παρουσίας του εφοπλιστή κ. Νικολάου Επιφανιάδη, την γνωστής ναυτικής οικογενείας της Σκιάθου, ο οποίος αγκάλιασε,στήριξε ενεργά τόσο στην βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων του ομίλου όσο και στον εξοπλισμό .
Αφού ο Πρόεδρος τον ευχαρίστησε θερμά, του προσέφερε τιμητική πλακέτα για την γενναιόδωρη αυτή προσφορά του και ανέφερε ότι η πράξη του αυτή που χαρακτηρίζεται από μεγαλοψυχία, αλτρουισμό και προσφορά στα κοινά του νησιού μας, να είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

DELICATESSEN BUFFET STYLE

Οι καλεσμένοι της Ναυτικής βραδιάς απόλαυσαν το delicatessen buffet style που περιείχε ολόφρεσκα κρεατικά ,αλλαντικά ιδιαίτερης ωρίμανσης ,ελληνικά και διεθνή τυριά ,ποικιλία απο καναπεδάκια ,σαλάτες ,και γνωστές ποικιλίες κρασιών.

Τη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Σ., ο Λιμενάρχης Σκιάθου κ. Νικόλαος Κατσάμπας, ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας , ο Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψ. Δήμαρχος Νίκος Πασχάλης , ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Ζλατούδης, ο Πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Σκιάθου κ. Παναγιώτης Ανδριτσόπουλος και πολλοί άλλοι υποστηρικτές του Ν.Ο.Σ. γνωστοί και καταξιωμένοι στον χώρο τους.

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα Εδω