Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη το βράδυ της Πέμπτης 24/10 που βρέθηκε στο πάρτι του Raw House.

Το γνωστό μοντέλο, μεταξύ άλλων, μίλησε για το πρώτο της fashion show ενώ ρωτήθηκε και για το «καυτό» show της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, που προκάλεσε αντιδράσεις.

«Μετά από τρία χρόνια λειτουργίας του καταστήματός μου, θα κάνω το πρώτο μου fashion show, θα συμμετέχω στην εβδομάδα μόδας. Η Ιωάννα Τούνη θα ανοίξει το show και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα το κλείσει», είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Σχετικά με το καυτό σόου της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη σχολίασε: «Αν υπήρχε ένας χολυγουντιανός παραγωγός στην πρεμιέρα της Αλεξάνδρας, θα την έπαιρνε μαζί του, δεν θα την άφηνε στην Ελλάδα. Η γυναίκα είναι μετενσάρκωση της Μέριλιν Μονρόε. Εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, γιατί από φωνή… κορμί! Και πλέον ούτε κορμί!».

«Ισχύει ότι στο Next Top Model είχα δει άνθρωπο της παραγωγής με παίκτρια και τελικά τον διώξανε. Εκείνη η παίκτρια είχε φτάσει στον τελικό αλλά δεν ήταν η νικήτρια, η νικήτρια ήταν αξιοπρεπέστατη. Δεν το μάθατε ποτέ. Βλέπατε μετά έξαλλη τι Δήμητρα, μα πως να μην ήμουν;», αποκάλυψε σε άλλο σημείο το μοντέλο.

Κλείνοντας, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς λέγοντας: «Με σχολιάζουν από 18 ετών και είμαι 34! Δεν απαντάω σχεδόν ποτέ».

Δες το βίντεο από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου»

Περισσότερα Εδω