Περιοδεία στο οινοποιείο Τυρνάβου πραγματοποίησαν χθες οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Στέλιος Τσικριτσής και Γιάννης Σκόκας, που συνομίλησαν με την διοίκηση και τους εργαζόμενους.

Απευθυνόμενοι στους εργαζόμενους τους κάλεσαν να ενισχύσουν το ΚΚΕ στις 21 Μάη, τονίζοντας ότι ένα πιο δυνατό ΚΚΕ θα δώσει δύναμη και ώθηση στους αγώνες των εργαζομένων.

Συγκεκριμένα κάλεσαν τους εργαζόμενους να αναλογιστούν τι δύναμη, τι ώθηση μπορούν να πάρουν οι αγώνες τους αν το ΚΚΕ είναι πιο ψηλά, πιο δυνατό, με περισσότερους βουλευτές. Τόνισαν συγκεκριμένα: ” με πιο δυνατό το ΚΚΕ θα υπάρχει μεγαλύτερη δυνατότητα στήριξης και οργάνωσης των διεκδικήσεων.

Για πραγματική ενίσχυση των μισθών, επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης ως αφετηρία για την αύξηση του κατώτατου μισθού, για αυξήσεις πάνω από 850 ευρώ και ταυτόχρονη επαναφορά των τριετιών, για σταθερό ημερήσιο χρόνο δουλειάς, 7ωρο, 5ήμερο, 35ωρο και χωρίς απλήρωτες υπερωρίες, με την επαναφορά της Κυριακής – αργίας.”

Κλείνοντας σημείωσαν ότι, “μόνο το ΚΚΕ μπορεί να εγγυηθεί μια ισχυρή αντιπολίτευση μέσα και έξω από τη Βουλή, από τη σκοπιά των λαϊκών συμφερόντων, να οργανώσει την αντεπίθεση, να γεννήσει αισιοδοξία και ελπίδα στο λαό ότι μπορεί να τα καταφέρει, αρκεί να πιστέψει στην ανίκητη δύναμή του!”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω