Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» για μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός εκδότης μίλησε και για τα χρόνια που πέρασε στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Δούλεψα τέσσερα – πέντε χρόνια στο Ευρωκοινοβούλιο ως επιστημονικός σύμβουλος στη σοσιαλιστική ομάδα, σε θέματα διεθνούς οικονομικής πολιτικής. Αυτό που μου έμεινε είναι ότι δεν το εκτιμώ καθόλου, οι αποφάσεις που παίρνονται είναι συμβολικές. Τα υπόλοιπα όργανα της ευρωπαϊκής ένωσης αποφασίζουν.

Πέφτουν πάρα πολλά λεφτά. Τότε έπεφτε μια άλλη απάτη. Ο μισθός ο δικός μου ήταν διπλάσιος από του Έλληνα πρωθυπουργού, ως επιστημονικός σύμβουλος. Έπαιρναν έξτρα χρήματα για τις επιτροπές και για ξενοδοχεία ενώ νοίκιαζαν διαμερίσματα. Δεν τους έλεγχαν τότε. Το Κοινοβούλιο είναι πιο πολύ μια αίθουσα δημοσίων σχέσεων. Δεν έχω καμία εκτίμηση στην Ευρωβουλή» τόνισε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Μου πρότειναν να ασχοληθώ ξανά με την πολιτική αλλά δεν ήθελα. Σταμάτησα όταν ήμουν 32 χρονών και η απόφαση μου ήταν συνειδητή. Πίστευα ότι η ζωή εκεί ήταν βαρετή. Ήθελα η προσωπική μου ζωή να ήταν πιο χαρούμενη, δεν μου ταίριαζε το κλίμα» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

Περισσότερα Εδω