Ολοκληρώνονται εντός των ημερών οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του Γυμνασίου – Λυκείου Καλλιθέας και παραδίδεται στη σχολική κοινότητα ένα λειτουργικά και αισθητικά βελτιωμένο διώροφο κτήριο. Την ευκαιρία να διαπιστώσει την ολοκλήρωση του έργου με τίτλο «Παρεμβάσεις Εξοικονόμησης ενέργειας στο Γυμνάσιο – Λύκειο Καλλιθέας του Δήμου Ελασσόνας» είχε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Αθ. Γεροφωκά και Ελ. Ταζέ, τον δημοτικό σύμβουλο ΔΕ Ολύμπου κ. Θ. Κωσταφάκα και τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Καλλιθέας κ. Θ. Βαρνά.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης στο χώρο του αναβαθμισμένου σχολείου ο Δήμαρχος Ελασσόνας δήλωσε: «Παραδίδουμε σε λίγες μέρες ένα ακόμη σχολείο ενεργειακά αναβαθμισμένο και αισθητικά βελτιωμένο. Το Γυμνάσιο – Λύκειο Καλλιθέας θωρακίστηκε ενεργειακά και προσφέρει καλύτερες συνθήκες σχολικής ζωής στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Θα συνεχίσουμε με την ίδια ένταση με ακόμη περισσότερες παρεμβάσεις σε όλα τα σχολεία του Δήμου για μεγαλύτερη ασφάλεια, υγιεινή και προστασία για τις σχολικές κοινότητες. Θέλω να ευχαριστήσω την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για την τεράστια συμβολή της στην ταχεία και επιτυχή υλοποίηση των έργων».

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο κτίριο του Γυμνασίου – Λυκείου Καλλιθέας Ελασσόνας, περιλαμβάνουν θερμομόνωση κελύφους (τοίχους, δώματα, στέγες), αντικατάσταση κουφωμάτων, αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης και αντικατάσταση φωτιστικών. Το έργο είχε προϋπολογισμό 807.240,00 ευρώ συμπ. ΦΠΑ και χρηματοδοτήθηκε από το ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω