Μοιράσου το αρθρο!

Τον Βόλο θα επισκεφθεί σήμερα Πέμπτη 11 Μαΐου ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα μιλήσει στις 19.00 μ.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο Βόλου σε μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση όπου αναμένεται να παρουσιάσει το πρόγραμμα διακυβέρνησης για τη νέα τετραετία και να απευθυνθεί στον λαό της Μαγνησίας ζητώντας ισχυρή στήριξη στις κάλπες της εθνικής αναμέτρησης στις 21 Μαΐου.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, που  βρίσκεται από χθες στην πόλη και προήδρευσε σε σύσκεψη με τους υποψηφίους βουλευτές, στελέχη του κόμματος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ. Μαγνησίας, μιλώντας στους δημοσιογράφους, πριν την κλειστή σύσκεψη που ακολούθησε με τα πολιτικά στελέχη, μιλώντας για το διακύβευμα των εκλογών, υπογράμμισε ότι οι πολίτες «έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στη σταθερότητα και το πισωγύρισμα» και ζήτησε απ’ όλους να δώσουν νικηφόρα και αποφασιστικά την εκλογική μάχη στις επόμενες μέρες που απομένουν «πόρτα- πόρτα», ώστε να επικοινωνήσουν το έργο που έχει γίνει μέχρι και στον τελευταίο πολίτη του νομού.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε βέβαιος ότι οι πολίτες θα εμπιστευτούν για μία ακόμη 4ετία τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ανέφερε πως «αυτές οι εκλογές είναι οι πιο κρίσιμες της μεταπολίτευσης, γιατί θα κρίνουν αν θα πάμε μπροστά ή πίσω».

Υπενθύμισε τις κρίσεις που αντιμετώπισε η κυβέρνηση από το 2019 και τόνισε πως η οικονομία έμεινε όρθια και πως η κοινωνία, «παρά την προσπάθεια κάποιων να διχάσουν, έμεινε δυνατή και ενωμένη.

«Πολιτεία και πολίτες μαζί κάναμε τις δυσκολίες των κρίσεων που βιώσαμε ευκαιρίες», πρόσθεσε ο υφυπουργός.

Ο υφυπουργός επίσης είπε ότι τίποτα στην Ελλάδα του 2023 δεν θυμίζει την Ελλάδα του 2019.

«Η χώρα σκορποχώρι, στην οποία δεν διέκριναν σύνορα στη θάλασσα και τα ήθελαν ορθάνοιχτα στη στεριά δεν υπάρχει πια. Στον Έβρο ο φράχτης επεκτείνεται και οι παράνομες εισροές μεταναστών έχουν σχεδόν μηδενιστεί. Εχουμε πλέον θωρακίσει στο έπακρο τα σύνορά μας», συμπλήρωσε, αναφέροντας παράλληλα ότι «η κοινωνία αντιλαμβάνεται και συμμερίζεται την αναγκαιότητα για αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ», συμπληρώνοντας ότι η αυτοδυναμία δεν είναι στόχος κομματικής σκοπιμότητας, αλλά εθνικής αναγκαιότητας.

«Για τον λόγο αυτόν, ζητάμε από τον ελληνικό λαό να δώσει στις εκλογές εκ νέου αυτοδύναμη εντολή στη Νέα Δημοκρατία, ώστε να συνεχίσουμε απερίσπαστοι την υλοποίηση του σχεδιασμού μας», κατέληξε.

Περισσότερα Εδω