Ο ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.ΛΑ. (Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Λάρισας) διοργανώνει και φιλοξενεί το 35ο Συνέδριο της Ο.Σ.Φ.Ε ( Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακείων Ελλάδος) στις 11 & 12 Ιουνίου 2022 στο ξενοδοχείο Grecotel Imperial Larissa.

Διοικήσεις & αντιπρόσωποι όλων των συνεταιρισμών φαρμακοποιών από όλη την Ελλάδα, θα δώσουν το παρόν σε μια συνάντηση με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση και προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες του φαρμακείου, καθώς και όλα τα επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα ξεκινήσουν το Σάββατο 11/6/2022 στις 11:30 π.μ.

Στην έναρξη της εκδήλωσης θα απευθύνουν χαιρετισμό, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός Κωνσταντίνος και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Νταής Παναγιώτης.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις του συνεδρίου, ο ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.ΛΑ. σε συνεργασία με το Θεσσαλικό Θέατρο και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικτύου Αρχαίου Δράματος, δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να ξεναγηθούν στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, να παρακολουθήσουν την παράσταση ΑΙΣΧΥΛΟΥ ΄΄ΠΕΡΣΕΣ΄΄ στο Β΄ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας καθώς και να κάνουν περιπατική περιήγηση στο ιστορικό κέντρο Λάρισας ‘’ Μικρές ιστορίες μιας μεγάλης πόλης΄΄.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω