Στη Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία, συμμετείχε εκπροσωπώντας τον Δήμο Ελασσόνας,  η Αντιδήμαρχος κ. Φρόσω Καρκαβανίδου – Σκρέτα την Κυριακή 7 Ιουλίου στην Αθήνα.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, τα μέλη του Ε.Ε.Σ., που προσήλθαν σχεδόν από όλη την Ελλάδα, ενημερώθηκαν για τα πεπραγμένα της Διοίκησης, αλλά και το τεράστιο έργο που έχει επιτελέσει ο Ε.Ε.Σ. τα τελευταία χρόνια και τον έχει καταξιώσει πλήρως στη συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Φρόσω Καρκαβανίδου – Σκρέτα, σε ένα σύντομο χαιρετισμό δήλωσε: «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση και παρευρίσκομαι σήμερα εδώ μαζί σας εκπροσωπώντας το Δήμο Ελασσόνας. Είναι μεγάλη τιμή για το δήμο μας να λειτουργεί το περιφερειακού τμήμα του Ε.Ε.Σ. Ελασσόνας και να έχουμε αυτή την άψογη συνεργασία τόσο με τον Dr Αντώνιο Αυγερινό, πρόεδρο του Ελληνικού  Ερυθρού Σταυρού, όσο και  με τον πρόεδρο του περιφερειακού  τμήματος Ελασσόνας κ. Ιωάννη  Μπαρλαγιάννη καθώς και με τους εθελοντές και τα μέλη που συμμετέχουν. Ως Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Πρόνοιας σας ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια. Το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού είναι πάρα πολύ σημαντικό και εμείς οφείλουμε να είμαστε υποστηρικτές του».

Στην Γενική Συνέλευση εγκρίθηκε το τροποποιημένο καταστατικό με ευρύτατη πλειοψηφία, αφού υπερψηφίστηκε από 441 μέλη εκ των συνολικώς 492 μελών που συμμετείχαν, το οποίο έχει ήδη λάβει έγκριση και από το Διεθνές Ερυθροσταυρικό Κίνημα (Κοινή Επιτροπή Κανονισμών ΔΟΕΣ-ΔΕΕΣ), ένα γεγονός που αποτελεί εγγύηση για την συνέχιση της ανοδικής πορείας του Ε.Ε.Σ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω