«Στο έλεος του Θεού» έχει αφεθεί τμήμα της οδού Σεφέρη στη Λάρισα -όπως καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής και αναγνώστρια του onlarissa.gr– μετά την πλημμύρα που «χτύπησε» την πόλη.

Μάλιστα, όπως αναφέρει, ο κόσμος παραμένει για 5 ημέρες δίχως ρεύμα, ενώ υπόγεια πολυκατοικιών έχουν πλημμυρίσει. Παράλληλα «η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη» και «ο δήμος δεν εκμίσθωσε βυτία να αντλήσει το νερό» συμπληρώνει.

Αναλυτικά όσα επισημαίνει η καταγγέλλουσα:

«Στην περιοχή μας, στην αρχή της Σεφέρη, στο ύψος της καντίνας του Μικέλ, δεν έχει ασχοληθεί κανένας με το δικό μας το πλημμυρισμένο κομμάτι.

Είμαστε 5 μέρες χωρίς ρεύμα, πλημμύρισαν τα υπόγεια και πιο πέρα μπήκε και το νερό μέσα στις πολυκατοικίες. Τόσες μέρες δεν έχει έρθει κανένας από το δήμο να μας βοηθήσει. Παλεύει μονή της η πυροσβεστική με το ΔΕΔΔΗΕ να καθαρίσουν την πολυκατοικία που έχει στο υπόγειο της τον υποσταθμό για να ηλεκτροδοτηθεί η περιοχή.

Δεν εκμίσθωσε ποτέ κανένας δήμος ιδιωτικά βυτία να αντλήσει το νερό. Πληρώσαμε ιδιωτικό συνεργείο 250€ για να μας αντλήσει το νερό από το υπόγειο και οι γείτονες έχουν αγοράσει δικές τους αντλίες για να καθαρίσουν.

Δεν έχει γίνει συγκομιδή των σκουπιδιών, ενώ ο δρόμος έχει στεγνώσει. Στο δρόμο χύθηκε πετρέλαιο από τις πολυκατοικίες και επέπλεε τόσες μέρες κι ο Δήμος δεν έχει φέρει να καθαρίσουν και γλιστράει ο δρόμος.

Εμείς καθαρίζουμε ό,τι μπορούμε με προσωπικά μας έξοδα. Σας παραθέτω και φωτογραφίες ως τεκμήρια. Υπάρχουν άνθρωποι με προβλήματα υγείας, εγώ είμαι άτομο ΑΜΕΑ και κάνω χρήση νεφελοποιητη που απαιτεί ρεύμα κι όπως καταλαβαίνετε η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη.

Δεν έχει ασχοληθεί κανένας με την περιοχή μας και μας έχουν αφήσει ελέω θεού!»

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω