Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Οι «ερυθρόλευκοι» –οι οποίοι, παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα– επιθυμούν να διατηρήσουν ή και να αυξήσουν τη διαφορά από τους διώκτες· προέρχονται από τη δύσκολη πρόκριση επί του Παναιτωλικού στο Κύπελλο ενώ ακολουθεί σε λίγες ημέρες και το πρώτο σκέλος της φάσης των «32», αντιμετωπίζοντας την Αταλάντα.

Αντίθετα, η «ένωση» έπειτα από τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, θα παίξει με στόχο να δώσει τέλος στη δυσμενή παράδοση που έχει τα τελευταία χρόνια κόντρα στους Πειραιώτες και μάλιστα, δίχως τον Σέρχιο Αραούχο που υπέστη θλάση και πρόκειται να απουσιάσει για τις επόμενες εβδομάδες.

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος πηγαίνει στην Τούμπα για να παίξει με τον –αναγεννημένο το τελευταίο δίμηνο– ΠΑΟΚ που συμπλήρωσε δεκατρία  ματς αήττητος (με ένδεκα νίκες στο διάστημα αυτό).

Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου, παράλληλα, προετοιμάζεται για το πρώτο ματς με τη Μίντλαντ για τα πλέι–οφ του Conference League.

Παναθηναϊκός – Λαμία

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με τη Λαμία στο «Απόστολος Νικολαΐδης», σε ένα… ζέσταμα εν όψει των μεταξύ τους αναμετρήσεων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Καρλίτος να επιστρέφει, όμως δε θα έχει διαθέσιμους τους Κώτσιρα, Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλο, ενώ ο Μιχάλης Γρηγορίου καλείται να αντικαταστήσει τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές, καθώς οι Ρόμανιτς, Προβυδάκης, Σαραμαντάς και Μπεχαράνο θα εκτίσουν τις ποινές τους.

ΟΦΗ – ΝΠΣ Βόλος

Κρίσιμο στη «μάχη» της εξάδας θα είναι και το παιχνίδι στο Ηράκλειο, με τον ΟΦΗ να κοντράρεται με τον Βόλο.

Για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, ο Γιάννης Μπουζούκης συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή, ενώ και ο Επασί τέθηκε ξανά στη διάθεση του, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων με την Εθνική Καμερούν.

Εκτός αποστολής για τον κρητικό σύλλογο οι Τσιλιανίδης και Καμάου, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση, αλλά και οι Σηφάκης, Μανδάς, Καστάνιος και Λυμπεράκης.

Από πλευράς Βόλου, ο Κώστας Μπράτσος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ορός και Ρίνερ, ενώ εκτός είναι και ο τερματοφύλακας της ομάδας της Μαγνησίας, Παπαδόπουλος. Στην αποστολή επέστρεψε ο Κότνικ.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας:

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

15:00, «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – ΝΠΣ Βόλος

15:30, «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – Λαμία

17:15, Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Ατρόμητος

19:30, «Αθανάσιος Διάκος», Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Περισσότερα Εδω