Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο νεοεκλεγείς – κάτοικος Αθηνών – βουλευτής Λάρισας με το κόμμα «Σπαρτιάτες» Κωνσταντίνος Φλώρος.

Ο 32χρονος – είναι ο νεαρότερος από τους 8 νέους βουλευτές στη Λάρισα – εργαζόμενος στο χώρο της πληροφορικής δήλωσε πως ήταν στόχος η εκλογή, αλλά δεν το περίμενε: «Η αλήθεια, εξήγησε, είναι ότι το είχα σαν στόχο. Δε το περίμενα. Δε θα σας πω ψέματα, γιατί το είχα λίγο διαφορετικά στο μυαλό μου. Δεν ήμουν προετοιμασμένος ψυχολογικά γιατί πήγαινα πάντα σαν στρατιώτης όπου υπάρχει ανάγκη. Εν τέλει βγήκε, ήρθε η έδρα, καλοδεχούμενη προφανώς. Για μένα είναι ένα σκαλοπάτι κι ένα βήμα παραπάνω. Σκοπεύω να τιμήσω και τη Θεσσαλία γενικότερα γιατί με στήριξε, στήριξε τον αγώνα μας και τις θυσίες που έχουμε κάνει εδώ και τρία χρόνια. Αυτό δεν περνάει καθόλου απαρατήρητο, τουλάχιστον από τα δικά μου τα μάτια».

Διαβεβαίωσε πως θα λειτουργήσει πολιτικό γραφείο στη Λάρισα: «Θα ανοιχθεί ένα γραφείο στη Λάρισα. Θα έρχομαι και στη Λάρισα. Κατά κύριο λόγο μένω Αθήνα, αλλά η Λάρισα είναι μία περιοχή πλέον που θα την επισκέπτομαι πολύ συχνά, γιατί πρέπει να λυθούν αρκετά θέματα στη Λάρισα. Είδα ότι υπάρχουν αρκετές ελλείψεις γενικότερα και αρκετά προβλήματα που ταλανίζουν τον κόσμο και πρέπει να τα συζητήσουμε, να στήσουμε μία όμορφη ομάδα».

Τέλος, μίλησε και για το πρώτο πράγμα που θα διεκδικήσει στο κοινοβούλιο για το νομό της Λάρισας: «Κατά κύριο λόγο πρέπει να βάλουμε μπρος τον πρωτογενή τομέα γιατί η Λάρισα είναι μία περιοχή με άπειρες δυνατότητες. Όλος ο Θεσσαλικός κάμπος, οπότε πρέπει να επενδύσουμε εκεί. Αλλά και στον κόσμο της Λάρισας προφανώς».

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω