Αποκλειστικό : Του Γιάννη Αποστολίδη

Σκιάθος : Το 50 m. mega yacht OURANOS στο Παλαιό λιμάνι με τους υψηλούς καλεσμένους του-Διαθέτει υποβρύχιο και πολλές ανέσεις

ΤΟ OURANOS ΤΟ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ

ΚΑΡΧΑΡΙΑ

Αποτελεί ενα απο τα καλύτερα mega yacht της Ελλάδος ,και το συναντάς σε όλη την Μεσόγειο αφού μπορεί να έχει αυτονομία και υψηλές παροχές για Τουριστικούς προορισμούς για τους υψηλούς καλεσμένους του.

Ο λόγος για το 50 m.mega yacht OURANOS που ανήκει σε ενα τα μεγαλύτερα πρόσωπα στην Ελληνική Ναυτιλία μας ,και κάθε χρόνοι επισκέπτεται την Σκιάθο και τις Σποράδες μεταφέροντας υψηλούς καλεσμένους .
Το πολυτελές Yacht “Ουρανός” υπό Ελληνική σημαία βρίσκεται στο παλαιό λιμάνι της Σκιάθου .Το μήκος του είναι 50 μέτρα και κατασκευάστηκε το 2016. Το yacht Ouranos διαθέτει 6 καμπίνες για 12 καλεσμένους ενώ εξυπηρετείται από 12μελές πλήρωμα, μπορεί να ταξιδέψει με μέγιστη ταχύτητα 17.5 κόμβων.

Το πολυτελές σκάφος είναι κατασκευής 2016 της Admiral Yachts και διατίθεται προς ενοικίαση με την κάθε εβδομάδα μαζί με τα έξοδα να κοστίζει περίπου 225.000€.

Το σκάφος διαθέτει ένα μίνι υποβρύχιο 2 ατόμων, 3 Jet Ski, φουσκωτά σκάφη, hoverboards, τσουλήθρα 6 μέτρων, εξοπλισμός καταδύσεων και ψαρέματος, κανό, wake board και άλλα πολλά .

Μέχρι αυτή την στιγμή το mega yacht OURANOS είναι δεμένο στο νησί της Σκιάθου και αποτελεί σημείο για φωτογράφηση για τους Τουρίστες και τους νησιώτες .

Περισσότερα Εδω