Μοιράσου το αρθρο!

Skiathos/”>Σκιάθος : Ο Εγγλέζος Ντράμερ Nathan Howard Διακοπές στο Skiathos Palace -Ανταπόκριση : Γιάννης Αποστολίδης

 

Ευχάριστα μηνύματα έχουν ξεκινήσει όσο αφορά την Τουριστική κίνηση στην Σκιάθο .Το νησί του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και όχι μόνο …έχει ανεβάσει το πήχυ ψηλά όλο το χειμώνα πηγαίνοντας και ακολουθώντας τις εκθέσεις Τουρισμού .-Α μη τι άλλο ο κανόνας έχει τον αγώνα του και οι επιχειρηματίες -Ξενοδόχοι τον γνωρίζουν στην Σκιάθο επενδύοντας με πακτωλό χρημάτων στα καταλύματα και τις επιμέρους δριαστηριότητες.

Στο bar του SKIATHOS PALACE συναντήσαμε  το Εγγλέζο ντράμερ NATHAN HOWARD του συγκροτήματος ‘’MULES ‘’ να απολαμβάνει το εσπρέσο του και να συζητά για την Σκιάθο .

Ζήτησε να μάθει περισσότερες πληροφορίες για το νησί και όταν τον ρώτησα εάν περνάει καλά …μας απάντησε περνάω υπέροχα στην Σκιάθο …δεν το περιμένα !

Δηλαδή στην ερώτηση μου πως την φανταζότανε …μας απάντησε …παρότι που ο καιρός δεν βοηθάει διασκεδάζω ,περπατάω στην πόλη και οι άνθρωποι είναι ζεστοί και φιλόξενοι .

Και  συνεχίζει ..

Έχω πάει Ζάκυνθο ,Ρόδο ,Κρήτη ,Κύπρο ..άλλα τον Ιούλιο θα ξαναέρθω ( Θεού Θέλοντος ) διότι η Σκιάθος έχει κάτι πολύ δυνατό και συνάμα γοητευτικό .

Τον ευχαριστήσαμε εκ μέρους του Astra Tv & Astra .Gr και βγάλαμε αναμνηστική φωτογραφία στην πισίνα του SKIATHOS PALACE .

Περισσότερα Εδω