Συνεχίζει να πρωτοπορεί και να καινοτομεί ο βουλευτής ΝΔ ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, ο οποίος σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία, αποφάσισε να επικοινωνήσει, τόσο τα πεπραγμένα, όσο και το πρόγραμμα της ΝΔ, μέσα από ένα “debate με νέους”.

Μίλησε με καθαρές κουβέντες, κατέγραψε τον σφυγμό των νέων και τις ανησυχίες τους και ζήτησε από τους ίδιους, που ανταποκρίθηκαν στο μέγιστο με την παρουσία τους, να ρωτήσουν τα πάντα.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, μας παρουσιάζει τις δυο πρώτες, από σειρά ερωτοαπαντήσεων, που έχουν να κάνουν, με το τι τον ώθησε στην πολιτική, αλλά και με τα προβλήματα που επιφέρει η ακρίβεια στην ελληνική κοινωνία.

Δείτε εδώ τα σχετικά βίντεο:

Σε debate με τους νέους ο Χρήστος Κέλλας

Στηρίζει τους νέους και το δείχνει έμπρακτα ο βουλευτής ΝΔ ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας, που βρέθηκε τετ α τετ με τη νεολαία της πόλης σε πρότυπο πάρκο καινοτομίας. Στάθηκε απέναντί τους και απάντησε σε όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Κάποια από τα θέματα που τέθηκαν στο τραπέζι μέσα σε κλίμα εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας, ήταν η σχέση του Βουλευτή με τους Λαρισαίους τα τελευταία χρόνια που εκλέγεται, γνωρίζοντας τις καίριες παρεμβάσεις του στα “καυτά” προβλήματα του τόπου, αλλά και η ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης και ενέργειας , ζητώντας να μάθουν ποιο είναι το σχέδιο αντιμετώπισης με κυβέρνηση τη Ν.Δ.

Διαβάστε τι απάντησε ο Λαρισαίος πολιτικός στις ερωτήσεις των νέων:

Ερώτηση: Είστε ήδη 10 χρόνια βουλευτής, γιατί να σας ξαναψηφίσει κάποιος;

Απάντηση: Πραγματικά αισθάνομαι μεγάλη τιμή, που οι πολίτες της Λάρισας, τα τελευταία 10 χρόνια με τιμούν με την ψήφο τους και με στέλνουν να τους εκπροσωπήσω στη Βουλή. Αυτά τα 10 χρόνια, θεωρώ ότι έχω χτίσει μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης μαζί τους και σε πολλές περιπτώσεις έχουμε καταφέρει να επιτύχουμε πολλά. Η εμπειρία, που έχω αποκτήσει, σε συνδυασμό με την βελτίωση της κατάστασης της χώρας, θα μπορέσει να αποδώσει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για το νομό μας και για την καθημερινότητα των συμπολιτών μου. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και σε αυτή την εκλογική μάχη, σας κοιτώ στα μάτια και σας ζητώ να συνταχθείτε μαζί μου σε έναν αγώνα έντιμο και καθαρό. Ήμουν πάντα δίπλα σας και ήσασταν πάντα κοντά μου. Από εσάς αντλώ δύναμη, σε εσάς λογοδοτώ και έτσι θα συνεχίσουμε. Μαζί.

Ερώτηση: Γνωρίζετε ότι η ακρίβεια καλπάζει και στα είδη πρώτης ανάγκης και στην ενέργεια. Πρόσφατα ο κ. Σταϊκούρας είπε ότι και στο μέλλον θα έχουμε αύξηση τιμών, αλλά με πιο αργούς ρυθμούς. Έχετε κάποιο σχέδιο για την αντιμετώπιση αυτών των αυξήσεων ή θα κινηθούμε πάλι με τις επιταγές ακρίβειας;

Απάντηση: Κατ’ αρχήν θα μου επιτρέψετε να πω, ότι το μοντέλο με τις επιταγές ακρίβειας, δεν έχει τη μορφή κάποιου επιδόματος, αλλά αποτελεί μια έκτακτη ενίσχυση ώστε να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της ενεργειακής κρίσης, που επηρεάζει όλο το φάσμα της οικονομίας. Επίσης, το συγκεκριμένο μοντέλο, το υιοθετούν όλο και περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, γεγονός που αποδεικνύει την ορθότητα του μέτρου. Η κυβέρνησή μας, από την πρώτη στιγμή, προσπάθησε να απορροφήσει στον μέγιστο δυνατό βαθμό τους κραδασμούς αυτής της κρίσης και θεωρώ, ότι το πέτυχε σε μεγάλο βαθμό. Ήδη, ο πληθωρισμός βρίσκεται πολύ πιο κάτω από τον μέσο όρο των χωρών της ΕΕ, οι τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα έχουν επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα και το σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι οι υψηλές τιμές σε αέριο και βενζίνη, που δυστυχώς έχουν να κάνουν με εξωγενείς παράγοντες. Δεν θα σταματήσουμε, ωστόσο, να βρισκόμαστε στο πλευρό του κάθε πολίτη και κυρίως όλων εκείνων, που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Τα ενισχυτικά μέτρα, θα συνεχιστούν για όσο καιρό χρειαστεί.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω