Έπειτα από τρία περίπου χρόνια σχέσης ο Σάσα Βαζένκοφ και η Νικόλ Ελευθεριάδου έκαναν το επόµενο βήµα στη σχέση τους.

Ο µπασκετµπολίστας του Ολυµπιακού και η πρωταθλήτρια του πόλο Νικόλ Ελευθεριάδου σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret» και της Σάσας Σταμάτη, πλέον µένει κάτω από την ίδια στέγη στα νότια προάστια. Αλλωστε, ήταν κάτι που το ήθελαν καιρό τώρα. 

Ο Σάσα Βεζένκοβ έφυγε το περασµένο καλοκαίρι από τη χώρα μας για να κυνηγήσει το όνειρο του NBA, ωστόσο δεν βρήκε αυτά που αναζητούσε στους Σακραµέντο Κινγκς, από τους οποίους έγινε trade στους Τορόντο Ράπτορς.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ δεν ήθελε, όµως, να παραµείνει για µία ακόµα σεζόν στην Αµερική, πίεσε την οµάδα από τον Καναδά για να µείνει ελεύθερος και στο µεσοδιάστηµα συµφώνησε για ένα χρυσό πενταετές συµβόλαιο µε τον Ολυµπιακό.

Ετσι λοιπόν τώρα ήταν το κατάλληλο timing να γίνει και η συγκατοίκηση με την αγαπημένη του. Οι δυο τους είναι χαµηλών τόνων και, παρόλο που συχνά τούς ζητούν να φωτογραφηθούν µαζί και να δώσουν συνεντεύξεις, το αποφεύγουν, αφού θέλουν να µιλούν µόνο για τα επαγγελµατικά τους.
Η Νικόλ Ελευθεριάδου, που πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε την απόσυρσή της από τον πρωταθλητισµό, σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «S» ετοιµάζει το νέο της επαγγελµατικό βήµα, που θα έχει να κάνει µε το επιχειρείν και πιο συγκεκριµένα µε το real estate.

Η ίδια σε σπάνια συνέντευξή της στο «Πρωινό» είχε δηλώσει: «Η αλήθεια είναι ότι έχουµε κάνει τη συζήτηση αυτή και µεταξύ µας µιλάµε πολύ ανοιχτά. Εχω ξεκαθαρίσει ότι την καριέρα µου δεν θα τη σταµατούσα για τίποτα άλλο πέρα από το αν θα ήθελα εγώ. Για κανέναν άλλον δεν θα έβαζα τέλος σε κάτι που µου αρέσει».

«Για να πω την αλήθεια, πέρασε πολύ εύκολα η περίοδος που ήµασταν µακριά. Τώρα είναι στην Ελλάδα, γιατί έχει τελειώσει η σεζόν εκεί. Θεωρώ πως αν όλα τα συναισθήµατα είναι αληθινά, υπάρχει σεβασµός, εµπιστοσύνη και επικοινωνία, όλα µπορούν να συµβούν», είχε πει στην ίδια συνέντευξη η αθλήτρια.

Περισσότερα Εδω