Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλουν όσοι επιλέξουν για τις διακοπές τους τα νησιά των Βορείων Σποράδων, καθώς το κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για ένα ζευγάρι με 2 παιδιά άνω των 10 ετών, με αυτοκίνητο και με προορισμό την Σκιάθο, ξεπερνάει τα 400 ευρώ, με επιστροφή.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 2023

Το ατομικό εισιτήριο για την Σκιάθο χωρίς αυτοκίνητο κοστίζε από 31 έως και 32 ευρώ αντίστοιχα ενώ το εισιτήριο για Σκόπελο-Αλόννησο ήταν στα 38 ευρώ το άτομο και με τις δυο εταιρείες.

Όσοι ταξίδεψαν οικογενειακά και με αυτοκίνητο, πλήρωσαν για τη Σκιάθο από 352,80 έως 431 ευρώ, ενώ αντίστοιχα για Σκόπελο- Αλόννησο από 415,80 έως 496,50 ευρώ. Και οι δυο εταιρείες παρείχαν έκπτωση 50% για παιδιά 5-10 ετών, ενώ μηδενικό ήταν το εισιτήριο για παιδιά έως και 5 ετών.

Σ ότι αφορά το ιπτάμενο δελφίνι, το εισιτήριο από Βόλο για Σκιάθο με επιστροφή ήταν στα 76 ευρώ το άτομο, ενώ για Σκόπελο, Αλόννησο επίσης με επιστροφή ήταν στα 94,50 ευρώ το άτομο.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 2024

Από το λιμάνι του Βόλου προς τη Σκιάθο το εισιτήριο με πλοίο διαμορφώνεται στα 34,7 ευρώ, ενώ το δελφίνι στα 45 ευρώ χωρίς επιστροφή Το κόστος για την μεταφορά του οχήματος αγγίζει τα 84,7 ευρώ.Για παράδειγμα το κόστος για την μετακίνηση μιας τετραμελούς οικογένειας με το αυτοκίνητο τους αγγίζει τα 446 Ευρώ ενώ αν επιλέξει να ταξιδέψει με το δελφίνι θα πληρώσει 360 Ευρώ

Για τη Σκόπελο, το εισιτήριο με πλοίο ανέρχεται στα 41,90 ευρώ και στα 55 ευρώ με το δελφίνι, ενώ για το όχημα το κόστος φτάνει τα 89,9 ευρώ. Αντίστοιχες είναι οι τιμές και προς την Αλόννησο.Στην ίδια περίπτωση δηλαδή για την μετακίνηση μιας τετραμελούς οικογένειας με το αυτοκίνητο τους στη Σκόπελο αγγίζει τα 514 Ευρώ ενώ αν επιλέξει να ταξιδέψει με το δελφίνι θα πληρώσουν 440 Ευρώ

Το εισιτήριο από το Μαντούδι προς τη Σκιάθο κοστίζει 33,7 ευρώ και 74,7 ευρώ το αμάξι, ενώ αντίστοιχες είναι και οι τιμές για τη Σκόπελο. Για την Αλόννησο το εισιτήριο ανέρχεται στα 39,7 ευρώ.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω