Η εκπομπή «365 στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου φιλοξένησε ανθρώπους που αποφάσισαν να προχωρήσουν τη ζωή τους, κόντρα στο φύλο που τους αποδόθηκε από τη γέννησή τους.

Η Ελένη, το τρανς μοντέλο που είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM μίλησε για τα παιδικά χρόνια, αλλά και την αποδοχή που είχε από την οικογένειά της.

«Ποτέ δεν είχα στην αντίληψή μου ότι είμαι αγόρι. Τίποτα απ’ αυτά που έκανα δεν πρόδιδε ότι ήμουν αγόρι. Αισθανόμουν ότι κάνει συμβαίνει λάθος και το αντιλαμβανόμουν και βάση της κοινωνίας. 

Ήθελα να πάω προς το ροζ, ήθελα να πάω προς τις κούκλες και η μαμά μου με κρατούσε και μου έλεγε πρέπει να πας προς εδώ, νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά και ξαφνικά αρχίζεις να κρύβεις μικρές συμπεριφορές», ανέφερε η Ελένη.

Ενώ συμπλήρωσε για τη σχέση της σήμερα με τη μητέρα της: «Τώρα η μητέρα μου έχει μετανιώσει για όλα αυτά. Όπως μου λέει, τη νύχτα σκέφτεται ότι μπορεί να μου στέρησε κάποια κομμάτια της θηλυκότητάς μου στην παιδική μου ηλικία. Έχει τύψεις γι’ αυτό το κομμάτι. Την καθησυχάζω λέγοντας: “Δες με τώρα”».

Περισσότερα Εδω