Πρεμιέρα πρόκειται να κάνει το Big Brother την ερχόμενη Κυριακή μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Το ριάλιτι εγκλεισμού που απασχόλησε ιδιαίτερα τα Μέσα την περασμένη σεζόν επιστρέφει φέτος ανανεωμένο με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την σύζυγό του Ναταλί Κάκκαβα να αναλαμβάνουν την παρουσίαση και την Αφροδίτη Γραμμέλη στον σχολιασμό. (δες εδώ τους 8 νέους παίκτες που θα δούμε στην πρεμιέρα του ριάλιτι)

Το βράδυ της πρεμιέρας ωστόσο πέρα από την περσινή νικήτρια Άννα Μαρία Ψυχαράκη που θα δούμε να εμφανίζεται ως καλεσμένη θα υπάρξει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE ακόμη ένας καλεσμένος – έκπληξη.

Ο λόγος για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, τον νεαρό κρητικό που μπήκε πέρυσι στο ριάλιτι ωστόσο αποχώρησε από αυτο ξαφνικά μετά από απόφαση της παραγωγής.

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα καθώς στο livestreaming του Big Brother του ΣΚΑΪ, ακούστηκε να λέει μια χυδαία φράση περί βιασμού, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Η φράση αυτή καταδικάστηκε από τους περισσότερους Έλληνες, και το σύνολο των πολιτικών κομμάτων. Και φυσικά, οδήγησε τον ΣΚΑΪ, να τον εκδιώξει από το reality στο οποίο δεν ξαναέγινε καμία αναφορά στο όνομά του.

Αμέσως μετά την αποχώρησή του από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού ο Αντώνης Αλεξανδρίδης ζήτησε συγγνώμη από το γυναικείο φύλο ενώ σε ένα live που έκανε μερικούς μήνες αργότερα ξεκαθάρισε όλα όσα συνέβησαν. (δες εδώ όλα όσα είχε πει ο νεαρός κρητικός για το συμβάν)

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές μας πληροφορίες ο Αντώνης Αλεξανδρίδης θα εμφανιστεί στο live του Big Brother την Παρασκευή 29 Αυγούστου και θα μιλήσει για όλα.

Περισσότερα Εδω