Στην εκδίκαση της προσφυγής Αγριμάκη η  ΠΑΕ εκπροσωπήθηκε στη διαδικασία από δικηγόρο που προσκόμισε χειρόγραφες αποδείξεις και κατέθεσε ενστάσεις μερικής εξόφλησης. Κάποιες εξ αυτών, πάντως, δεν αναγνωρίστηκαν από τον Αγριμάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του   FL News για την προσφυγή του Δημήτρη Γκάρα ο νομικός εκπρόσωπος, Μανώλης Αλαφραγκής έκανε λόγο για 7 οφειλόμενους μισθούς και 7 δόσεις. «Από τον Οκτώβριο δεν έχει πληρωθεί. Παρακαλούμε για την ταχύτερη έκδοση απόφασης, γιατί ήδη τρεις ποδοσφαιριστές της Ρόδου δεν μπόρεσαν να πληρωθούν από περσινές προσφυγές. Την 1η Μαΐου τελειώνει το πρωτάθλημα και πρέπει οι απαιτήσεις να αναγγελθούν στην ΕΕΑ ως το τέλος Μαΐου. Διαφορετικά για τις ΠΑΕ που υποβιβάζονται, επιστρέφονται οι εγγυητικές στους αρμοδίους. Αν δεν εκδώσετε άμεσα αποφάσεις, θα προσφύγουμε για να μπλοκάρουμε την εγγυητική».

Η νομικός της ΠΑΕ, Πολυξένη Σκορδά κατέθεσε ένσταση εξόφλησης και προσκόμισε τρεις αποδείξεις είσπραξης από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο (3.924 ευρώ), ενώ επεσήμανε ότι δεν υπάρχουν ταμειακά διαθέσιμα στην εταιρεία».

Περισσότερα Εδω