Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Αναζήτησε δημιουργικούς, υγιείς τρόπους για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σήμερα. Νωρίς το πρωί μπορεί να δυσκολευτείς να βρεις μια αληθινή κατεύθυνση και η προσοχή σου μπορεί να διχαστεί. Με τη σημερινή Σελήνη, η ανάγκη ή η επιθυμία για αποσυμπίεση και απόλαυση οικείων σκηνικών είναι έντονη. Ωστόσο, αποκτάς περισσότερη αποφασιστικότητα για να επιτύχεις τους στόχους σου και τη φιλοδοξία να τους ξεπεράσεις όσο προχωρά η μέρα. Έχει να κάνει με το συντονισμό των αρνητικών περισπασμών και την εστίαση σε ότι έχει σημασία. Η πραγματοποίηση βελτιώσεων βρίσκεται σε ευχάριστη εστίαση.

Ταύρος

Νωρίς σήμερα πρόσεχε να μην παρασυρθείς από μια ιδέα ή όραμα που σε απομακρύνει πολύ από αυτό που πρέπει να κάνεις. Ωστόσο βρες τρόπους να ικανοποιήσεις την ανησυχία σου για νέες επιλογές και δυνατότητες όταν χρειάζεται. Στην πραγματικότητα, είναι μια καλή στιγμή για να απασχολήσεις τη φαντασία σου. Καθώς η μέρα προχωρά είναι μια καλή στιγμή για να προωθήσεις τις ιδέες σου και να σχεδιάσεις την επόμενη κίνηση σου. Μπορεί να υπάρχει ευχάριστη ένταση στις αλληλεπιδράσεις σου και οι άλλοι να σε βρίσκουν ιδιαίτερα γοητευτική.

Δίδυμοι

Αφιέρωσε χρόνο για να σκεφτείς σήμερα, καθώς είναι πιθανό να διαπιστώσεις ότι το να δίνεις περισσότερο χρόνο στα πράγματα είναι χρήσιμο. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των πόρων σου, εφιστώντας την προσοχή στον τρόπο διαχείρισης των πόρων σου. Οι υλικές σου υποθέσεις και οι ανέσεις μπορεί να είναι στο επίκεντρο, αλλά μπορεί επίσης να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην επιθυμία σου για ασφάλεια και προβλεψιμότητα. Καθώς η μέρα προχωρά, η όψη Ερμή – Πλούτωνα ενισχύει την ικανότητα σου να εστιάσεις. Οι επικοινωνίες ή οι σκέψεις σου έχουν αυξημένη δύναμη και πάθος.

Καρκίνος

Δεν είναι ώρα για δουλειά με κρίσιμες λεπτομέρειες ή για να ξεκινήσεις εντελώς νέα εγχειρήματα νωρίς σήμερα. Πρόσεξε για παρεξηγήσεις στις συνομιλίες σου. Ωστόσο, οι διελεύσεις σε ενθαρρύνουν να φτάσεις σε νέα ύψη, να ονειρευτείς και να φιλοδοξείς. Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου όλη τη μέρα, είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις ανεκπλήρωτες ανάγκες και συναισθήματα που πρόσφατα κράτησες μακριά. Η σημερινή τριγωνική ενέργεια Ερμή – Πλούτωνα μπαίνει στο παιχνίδι καθώς εξελίσσετε η μέρα και είναι εξαιρετική για συγκέντρωση και εστίαση.

Λέων

Νωρίς σήμερα είναι σημαντικό να αποφύγεις την υπερβολική δέσμευση η οποία αφορά τις δαπάνες, τις σχέσεις, τις φιλίες, τη δουλειά και τις υποχρεώσεις σου. Ωστόσο, άφησε τη φαντασία σου χαλαρή όταν είναι σκόπιμο να το κάνεις, καθώς είναι πιθανό να δεις περισσότερες πιθανότητες απ’ ότι θα μπορούσες σε μια κανονική άλλη μέρα. Με τη Σελήνη στον ηλιακό 12ο οίκο σου όλη μέρα χρειάζεσαι ένα διάλλειμα από ταραχώδεις ή απαιτητικές καταστάσεις. Ωστόσο, με τη διέλευση Ερμή – Πλούτωνα να μπαίνει στο παιχνίδι καθώς προχωρά η μέρα μπορεί να είναι πιο εύκολο να εστιάσεις και να συγκεντρωθείς, κάτι που σε ωφελεί πολύ!

Παρθένος

Νωρίς σήμερα πρόσεχε να μην πεις κάτι που αφήνει πάρα πολλά πράγματα ανοιχτά σε ερμηνείες, καθώς ο κόσμος μπορεί να μην το καταλάβει. Η εξήγηση, το σπρώξιμο ή η αμφισβήτηση δε θα κάνουν τίποτα καλύτερο αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, καθώς η μέρα προχωρά η συγκέντρωση και η εστίαση γίνονται πολύ πιο εύκολα. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα και είναι μια καλή στιγμή του σεληνιακού μήνα για να αναζητήσεις φίλους ή έμπνευση. Ευτυχώς, μια διέλευση Ερμή – Πλούτωνα αυξάνει την αποφασιστικότητα σου. Οι άνθρωποι έλκονται από τη διανοητική σου ένταση και μπορεί να γεμίσεις δύναμη και αποφασιστικότητα.

Ζυγός

Σκέψου ότι είσαι πιο ευάλωτη σε αυταπάτες ή σύγχυση νωρίς σήμερα. Δεν είναι η ώρα να λάβεις ή να σπάσεις αποφάσεις, γι’ αυτό δώσε χρόνο στα πράγματα πριν καταλήξεις σε σταθερά συμπεράσματα. Ωστόσο, καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να νιώσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και να αποκτήσεις κάποια διαύγεια. Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι ή οι ευθύνες σου μπορεί να είναι ένα συναισθηματικό σημείο εστίασης. Μια διέλευση Ερμή – Πλούτωνα μπαίνει στο παιχνίδι και είναι καλή για να σκεφτείς από τι μπορείς να απαλλαγείς για να απλοποιήσεις και να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Σκορπιός

Νωρίς σήμερα θα μπορούσες να είσαι πιο ευάλωτη σε αυταπάτες ή σύγχυση καθώς ο Ερμής αντιτίθεται στον Ποσειδώνα. Δεν είναι η ώρα να πάρεις ή να σπάσεις μια απόφαση. Αντίθετα, είναι καλύτερο να αφιερώσεις χρόνο πριν καταλήξεις σε σταθερά συμπεράσματα. Ψάχνεις να μάθεις και να μοιράζεσαι, με τη Σελήνη στον τομέα του πνεύματος σου όλη μέρα. Λαμβάνεις επίσης σημαντικές, χρήσιμες ακόμη και θεραπευτικές πληροφορίες. Με τη διέλευση Ερμή – Πλούτωνα να μπαίνει στο παιχνίδι καθώς προχωρά η μέρα, είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για επικοινωνίες και οι αποκαλύψεις που σχετίζονται με φιλίες και ειδικά έργα μπορεί να είναι ισχυρές.

Τοξότης

Νωρίς σήμερα πρόσεξε την τάση του να καταλήγεις σε πρόωρες αποφάσεις ή συμπεράσματα. Η αντίθεση του Ερμή στον Ποσειδώνα είναι δύσκολη για αντιλήψεις. Οι προσκολλήσεις και τα πάθη σου είναι στο επίκεντρο σήμερα με τη Σελήνη στον ηλιακό 8ο οίκο σου όλη μέρα. Ευτυχώς με τη διέλευση Ερμή – Πλούτωνα να μπαίνει στο παιχνίδι καθώς προχωρά η μέρα, είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να συγκεντρωθείς στις προτεραιότητες σου. Μπορεί να καταλήξεις σε πολύτιμες γνώσεις για ένα θέμα καριέρα ή ένα θέμα χρημάτων.

Αιγόκερως

Νωρίς σήμερα η διαύγεια συνεχίζει να είναι άπιαστη, αλλά μπορεί να ανακαλύψεις ότι σου λείπει κάποια έμπνευση και οι ενέργειες της ημέρας μπορούν να σε βοηθήσουν, να σε κατευθύνουν σε σωστά μέρη για να τη βρεις! Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της συνεργασίας σου και αυτό που νιώθουν οι άλλοι για σένα μπορεί να αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία. Ένα τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα μπαίνει στο παιχνίδι καθώς προχωρά η μέρα και ενισχύει τις πειστικές σου ικανότητες. Αυτή η διέλευση προσφέρουν καλή ενέργεια για ανάγνωση, ακρόαση, συνομιλία, μάθηση και απορρόφηση πολύτιμων πληροφοριών.

Υδροχόος

Η επιτακτική ανάγκη να οργανώσεις τις σκέψεις σου ειδικά για τα οικονομικά, τα έργα και τις σχέσεις είναι πραγματική αυτές τις μέρες, καθώς ο Ερμής διέρχεται από τον ηλιακό 8ο οίκο σου. Ωστόσο οι άλλοι μπορεί να μην ενδιαφέρονται τόσο πολύ να τακτοποιήσουν τα πράγματα νωρίς σήμερα. Ίσως χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα πίσω και να επιτρέψεις στη διαίσθηση σου να μιλήσει πριν προχωρήσεις. Ευτυχώς η μέρα είναι πιο στοχευμένη όσο προχωρά. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και επενδύεις περισσότερο απ’ ότι συνήθως στα προγράμματα αυτοεξυπηρέτησης, τις ρουτίνες και την εργασία σου.

Ιχθύες

Νωρίς σήμερα η διαύγεια είναι δύσκολο να βρεθεί. Μπορεί κάποιος να σε πιέζει για μια απάντηση σε ένα θέμα, αλλά δεν είναι ακόμα η ώρα για ορισμό. Καθώς η μέρα προχωρά ωστόσο, μπορεί να γεμίσεις με σκοπό. Η Σελήνη στο δημιουργικό σου τομέα όλη τη μέρα ενθαρρύνει την εστίαση στα πιο παιχνιδιάρικα, ευχάριστα και ικανοποιητικά στοιχεία της ζωής σου. Από την άλλη πλευρά ένα ισχυρό τρίγωνο μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα μπαίνει στο παιχνίδι καθώς προχωρά η μέρα, καθιστώντας την εξαιρετική στιγμή για να απολαύσεις μια αίσθηση αποστολής ή πάθους.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: Istock

Περισσότερα Εδω