Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η σημερινή ετήσια αντίθεση ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα μπορεί να μπερδέψει προσωρινά τα πράγματα. Το ενδιαφέρον σου για την εργασία και την υγεία είναι έντονο και απαραίτητο αυτές τις μέρες με τη διέλευση του Ήλιου από τον ηλιακό 6ο οίκο. Αυτή την εβδομάδα όμως μπορεί να δυσκολευτείς στην προσπάθεια να βρεις ισορροπία μεταξύ εργασίας και ξεκούρασης ή μεταξύ σωματικής και ψυχικής–συναισθηματικής υγείας.  Σήμερα μπορεί να υπάρχει μια απογοήτευση ή μια εσφαλμένη εκτίμηση. Προσπάθησε να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία.  

Ταύρος

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο σου για μερικές ημέρες, φέρνοντας συναισθήματα στην επιφάνεια. Η σημερινή αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα  είναι ένα ετήσιο γεγονός που σου υπενθυμίζει να εργαστείς πιο στοχευμένα και εντατικά αν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου.  Επίσης είναι η καλύτερη περίοδος να δώσεις έμφαση στις ανάγκες, τα όνειρα και τα πιστεύω σου.  Αν και είναι μια «δυνατή» εποχή του χρόνου για δημιουργικές και ρομαντικές αναζητήσεις μπορεί να αμφισβητείς μια αβέβαιη ή διφορούμενη κατάσταση που σχετίζεται με μια φιλία.

Δίδυμοι

Με την ετήσια αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα να συμβαίνει σήμερα μπορεί να αισθάνεσαι ευάλωτη σε σκαμπανεβάσματα που σχετίζονται με θέματα φήμης, καριέρας, οικογένειας και σπιτιού.   Κάποιος στη ζωή σου μπορεί να μη συμφωνεί με τους στόχους σου ή την έλλειψηστόχων. Είσαι ευαίσθητη  σχετικά με τη φήμη σου κι οι ασάφειες σχετικά με τα μακροπρόθεσμα έργα ή την καριέρα σου μπορεί να επηρεάσουν τη ζωή στο σπίτι.

Καρκίνος

Σήμερα υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείς μετά από επικοινωνία με δικούς σου ανθρώπου ή συναδέλγους. Θα χρειαστεί να είσαι λίγο πιο προσεκτική στο γραφείο ειδικά αν ασχολείσαι με ειδήσεις ή αριθμούς και πρόσεχε τι λες ώστε να μην παρερμηνευτεί.  Ονειρεύσου και δημιούργησε, αλλά να είσαι προσεκτική σε πρακτικά ή μηχανικά θέματα.  Εάν κάποιος προσπαθεί να λάβει μια σαφή απάντηση για τυχόν δέσμευση από εσένα και δεν αισθάνεσαι καλά γι’ αυτό,  ανέβαλε ευγενικά για αργότερα.

Λέων

Υπήρξε μια ισχυρότερη εστίαση στον υλικό και φυσικό κόσμο αυτές τις μέρες, με τη διέλευση του Ήλιου από το 2ο ηλιακό σου οίκο. Μπορεί να υπάρχει κάποια σύγχυση γύρω από οικονομικά ή οικεία θέματα, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει την αντίθεση του με τον Ποσειδώνα. Μπορεί να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση όπου πρέπει να ορίσεις όρια  με άλλους που εξαντλούν το χρόνο ή την ενέργεια σου.  Αυτή η ετήσια διέλευση σου υπενθυμίζει την ανάγκη για περισσότερη προσοχή στις πνευματικές και συναισθηματικές σου ανάγκες.

Παρθένος

Είναι γενικά μια καλή στιγμή για να προωθήσεις προσωπικά θέματα. Βέβαια, θα πρέπει να έχεις κατά νου ότι οι πλανήτες στο ζώδιο σου βρίσκονται σε διαμάχη μιας και Δίας και Ποσειδώνας δημιουργούν σκαμπανεβάσματα.  Για παράδειγμα, η σημερινή αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να ταλαντεύεσαι από τις ιδεατές εικόνες που δημιουργεί κάποιο κοντινό σου προσωπο.  Εστίασε στα πράγματα που αγαπάς για καλύτερα αποτελέσματα αντί αν εναποθέτεις τις ελπίδες σου αλλού.

Ζυγός

Η Σελήνη κινείται στον τομέα της οικειότητας σου και βλέπεις νέα επίπεδα σε μια κατάσταση που σε ενδιαφέρει.  Ωστόσο μερικές διελεύσεις παρεμβαίνουν στις αντιλήψεις μας σήμερα και ίσως είναι καλύτερο να είσαι επιφυλακτική όσον αφορά στην κρίση σου.  Με μια αντίθεση  Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να υπάρχει κάποια έλλειψη  σαφήνειας.  Εστιάζεις στα επαγγελματικά σου και σε θέματα ρουτίνας ειδικά αν έχεις αποσυντονιστεί και έχεις χάσει τα κίνητρα και την κατεύθυνση στην οποία θέλεις να κινηθείς.  

Σκορπιός

Τα όνειρα, οι ελπίδες και η κοινωνική ζωή βρίσκονται σε μια θετική τροχιά αυτές τις μέρες.  Ωστόσο με τον Ήλιο να εναντιώνεται στον Ποσειδώνα σήμερα, ενδέχεται να απογοητευτείς προσωρινά μιας και τα όνειρα σου μένουν… όνειρα.  Αυτό το ετήσιο γεγονός φαίνεται να αναδεικνύει τι λείπει από τη ζωή σου, ωστόσο μπορεί να είναι δύσκολο να τα εντοπίσεις με αποτέλεσμα να νοιώθεις μια απροσδιόριστη απογοήτευση.  

Τοξότης

Οι ευθύνες σου και η επιδίωξη των στόχων σου βρίσκονται στο επίκεντρο αυτές τις μέρες, αλλά οι σημερινές ενέργειες σου θυμίζουν απραγματοποίητους στόχους και μπορεί να υπάρξει μια προσωρινή απογοήτευση.  Μια αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να σου υπενθυμίζει να ευθυγραμμίσεις τους στόχους σου με τα τρέχοντα όνειρα σου, ή να δώσεις προσοχή στην ανάγκη σου για επιπλέον μαγεία και φαντασία.  Σου φαίνονται πιο έντονες οι δυσκολίες στις συνθήκες διαβίωσης, την οικογένεια, και τις ανασφάλειες που έχεις, σήμερα, επηρεάζοντας την επιδίωξη των στόχων, της καριέρας ή των ευθυνών σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βγαίνει από τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου και μετακινείτε στον τομέα της ευτυχίας σου νωρίς σήμερα, σηματοδοτώντας την ανάγκη για αλλαγή της ατμόσφαιρας.  Η σημερινή αντίθεση Ήλιου- Ποσειδώνα μπορεί να ρίξει προσωρινά ένα πέπλο στις σκέψεις σου. Ωστόσο  μπορεί να αναρωτηθείς τι ή ποιον πρέπει να πιστέψεις. Ίσως υπάρξει κάποια  παραπληροφόρηση και μια τάση για συζητήσεις που δεν θα σου επιτρέψουν να κινηθείς προς την σωστή κατεύθυνση.  Πρόσεξε να μη δεσμευτείς και μη μιλήσεις πολύ νωρίς ή επίσημα για ένα θέμα μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.  

Υδροχόος

Η σημερινή μετατόπιση του ζωδίου της Σελήνης  σε ενθαρρύνει   να δείξεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το σπίτι ή την προσωπική σου ζωή.  Μπορείς να επωφεληθείς σημαντικά από την εύρεση του συναισθηματικού κέντρου σου. Κάνοντας κάτι χρήσιμο στο σπίτι μπορεί να καλύψεις μια συναισθηματική ανάγκη.  Ωστόσο ο Ήλιος αντιτίθεται στον Ποσειδώνα σήμερα, κάτι που μπορεί να σε απογοητεύσει προσωρινά ή να θολώσει τις αντιλήψεις σου.  Στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης, είναι συνετό να προσέχεις περισσότερο πού επενδύεις το χρόνο, τους πόρους και την ενέργεια σου και να είσαι σε επιφυλακή για αβέβαιες προσπάθειες.

Ιχθύες

Η σημερινή μετατόπιση της Σελήνης αυξάνει την περιέργεια σου και τονώνει την επιθυμία σου για ποικιλία.  Ωστόσο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα να σχηματίζουν την ετήσια αντίθεση τους σήμερα, μπορεί να μη βλέπεις τους ανθρώπους ξεκάθαρα και τις καταστάσεις ρεαλιστικά.  Είναι ακόμα πιο πιθανό οι άλλοι να μη σε βλέπουν σωστά και θα πρέπει να προσπαθήσεις να το ενθαρρύνεις όσο δελεαστικό και να είναι για να αποφύγεις την ταλαιπωρία στο παρόν, αφού τελικά λειτουργεί εναντίον σου.  Μπορεί να θέλεις να αποδράσεις εάν κάποιος φαίνεται να σε πιέζει για μια οριστική απάντηση ή δέσμευση.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: Istock

Περισσότερα Εδω