Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Σήμερα μπορείς να ανακαλύψεις νέους τρόπους για να βελτιώσεις τις πρακτικές σου υποθέσεις ή την καθημερινότητα στο σπίτι. Διαχειρίζεσαι έξυπνα τον χρόνο, την ενέργεια, τα ταλέντα, τα χρήματα και τους πόρους σου. Με τον Άρη, τον κυβερνήτη σου, να σχηματίζει μια αρμονική όψη με τον Ουρανό, η πρόοδος και η βελτίωση γίνονται πιο εφικτές. Νέες μέθοδοι επικοινωνίας με αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να φέρουν απρόσμενα θετικά αποτελέσματα. Η οργάνωση στο σπίτι διευκολύνει τα πράγματα, αλλά όταν εμπλέκεται ο Ουρανός, καινοτόμες προσεγγίσεις είναι ακόμα πιο ωφέλιμες.

Ταύρος

Σήμερα είναι μια ημέρα έμπνευσης, ειδικά σε νέα εγχειρήματα ή επιχειρήσεις που σχετίζονται με την επικοινωνία, τη μάθηση και τη διδασκαλία. Είσαι αποφασισμένη να ολοκληρώσεις ό,τι αναλαμβάνεις, προσθέτοντας το προσωπικό σου στυλ. Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου σε αρμονία με τον Άρη στον τομέα της επικοινωνίας, είσαι ενθουσιώδης και έτοιμη να επενδύσεις ενέργεια, προσπάθεια και χρόνο στις μαθησιακές σου δραστηριότητες και τις σχέσεις σου. Είναι μια ιδανική μέρα για να αφήσεις πίσω σου τυχόν αναστολές που σχετίζονται με την αυτοέκφραση.

Δίδυμοι

Η διέλευση του Άρη και του Ουρανού σήμερα φέρνει νέες, φρέσκες προσεγγίσεις στη διαχείριση των επιχειρήσεων ή των οικονομικών σου. Μπορεί επίσης να μάθεις κάτι καινούριο για το παρελθόν, το οποίο θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις μπροστά. Είναι κατάλληλη στιγμή να απελευθερωθείς από ένα έργο που σε περιορίζει ή από μια κακή συνήθεια. Νιώθεις συναισθηματικά προετοιμασμένη όχι μόνο να αποδεχτείς αλλά και να αγκαλιάσεις την αλλαγή και την πρόοδο. Τα οικονομικά ζητήματα και οι προσωπικές αξίες ίσως βρίσκονται στο προσκήνιο και ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα.

Καρκίνος

Ο Άρης στον τομέα των σχέσεων σε κινητοποιεί να δράσεις και η αρμονία του με τον Ουρανό ενισχύει τις σχέσεις με φίλους. Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι ή έργα που σε αναζωογονούν και σου δίνουν κίνητρο μπορούν να σου προσφέρουν νέα ώθηση. Η ανάγκη σου να κάνεις διορθωτικές ή προοδευτικές ενέργειες είναι έντονη και οι άλλοι ανταποκρίνονται θετικά σε εσένα, διευκολύνοντας έτσι την επικοινωνία και τη συνεργασία.

Λέων

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, η συναισθηματική σου ενέργεια είναι σε υψηλά επίπεδα, ενώ η αρμονική όψη του Άρη με τον Ουρανό ζωντανεύει τη μέρα. Είσαι σε καλή θέση για να κλείσεις μια προβληματική υπόθεση. Ίσως λάβεις υποστήριξη από μια απρόσμενη πηγή ή ανακαλύψεις την εσωτερική σου δύναμη. Το κλειδί είναι να εμπιστευτείς την ευρηματική σου πλευρά και να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό. Θα καταφέρεις να απομακρυνθείς αρκετά από ένα πρόβλημα ώστε να το λύσεις γρήγορα και να προχωρήσεις.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει ενθουσιασμό για ένα νέο ξεκίνημα. Ο Άρης σε αρμονία με τον Ουρανό σε γεμίζει με ενέργεια και έμπνευση, δίνοντάς σου ώθηση για μια μικρή περιπέτεια ή για να μοιραστείς ιδέες και να μάθεις κάτι συναρπαστικό. Ρομαντικές ευκαιρίες ή συναντήσεις με φίλους μπορεί να είναι στο επίκεντρο και είναι πιο πιθανό να συμβούν μέσω ασυνήθιστων δραστηριοτήτων. Αν διδάσκεις ή καθοδηγείς άλλους, η ζωντανή σου παρουσία εμπνέει και παρακινεί τους γύρω σου να ακολουθήσουν το παράδειγμά σου.

Ζυγός

Η Σελήνη μετακομίζει στον 11ο ηλιακό σου οίκο σήμερα, εμπνέοντάς σε να κοιτάξεις μπροστά και να ονειρευτείς. Η επιθυμία σου για καινοτομία είναι έντονη, χάρη στην αρμονική όψη Άρη-Ουρανού. Μπορεί να απολαύσεις νέα εγχειρήματα ή να βρεις νέες μεθόδους για να βελτιώσεις όσα έχεις ήδη πετύχει. Είναι μια καλή στιγμή για να μετατρέψεις μια περιοριστική κατάσταση σε ισχυρό κίνητρο για νέους στόχους και φιλοδοξίες.

Σκορπιός

Η αίσθηση της προόδου και της ανάπτυξης είναι έντονη σήμερα, χάρη στην αρμονική όψη μεταξύ Άρη και Ουρανού. Θέλεις να εξερευνήσεις και να απολαύσεις τον κόσμο γύρω σου ή μια στενή σχέση. Οι συναντήσεις μπορεί να είναι απρόβλεπτες και γεμάτες ενθουσιασμό. Νομικές ή εκπαιδευτικές υποθέσεις προχωρούν ευνοϊκά, ενώ οι ειδήσεις ή οι μαθησιακές εμπειρίες σε εμπνέουν.

Τοξότης

Η διαίσθησή σου σήμερα σε οδηγεί σε καινοτόμες λύσεις και μεθόδους, ειδικά με την αρμονική όψη Άρη-Ουρανού. Είσαι έτοιμη να εισαγάγεις νέες μεθόδους στη δουλειά, την υγεία ή τις σχέσεις. Μπορείς να εστιάσεις σε αγαπημένα έργα και να βρεις άμεση υποστήριξη από τους γύρω σου. Οι έρευνες και οι ανακαλύψεις θα είναι πολύτιμες και θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις μπροστά.

Αιγόκερως

Σήμερα κάποιος κοντινός σου ή ένας στόχος σχέσης μπορεί να σε εμπνεύσει να κυνηγήσεις την επιθυμία της καρδιάς σου. Με τον Άρη σε αρμονία με τον Ουρανό, οι ευκαιρίες για μοναδικές συνδέσεις είναι πολλές. Είναι καλή στιγμή για δημιουργική αυτοέκφραση, αυθορμητισμό και ρομαντική εξερεύνηση. Επίσης, μπορεί να προκύψει μια διασκεδαστική περιπέτεια ή η δημιουργική σου πλευρά να αναδειχθεί περισσότερο.

Υδροχόος

Καινοτόμες και μη παραδοσιακές προσεγγίσεις είναι υπέρ σου σήμερα. Η αρμονική όψη Άρη-Ουρανού ευνοεί ιδιαίτερα τα έργα που σχετίζονται με το σπίτι και τη δουλειά. Αν αγκαλιάσεις την αλλαγή, τα αποτελέσματα που επιθυμείς θα έρθουν πιο εύκολα. Είναι μια ιδανική μέρα για να εστιάσεις στη ρουτίνα, την υγεία και τις αυτοεξυπηρετικές σου πρακτικές.

Ιχθύες

Η αρμονική όψη Άρη-Ουρανού υποστηρίζει τις δραστηριότητές σου σήμερα. Είσαι σε καλή κατάσταση για δημιουργική μάθηση, ρομαντική έκφραση και διασκέδαση. Μπορείς να αναβαθμίσεις ένα χόμπι ή μια σχέση και να βρεις νέες πηγές έμπνευσης. Όσο περισσότερο εμπνέεσαι, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: Istock

Περισσότερα Εδω